Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Osobliwe, zwłaszcza zestawienie trzech pierwszych kandydatów w czołówce. :classic_cool: Waldemar Pawlak 53,66% Kornel Morawiecki 53,66% Janusz Korwin-Mikke 51,22% Bogusław Ziętek 48,78% Andrzej Olechowski 48,78% Bronisław Komorowski 48,78% Grzegorz Napieralski 46,34% Andrzej Lepper 46,34% Jarosław Kaczyński 31,71% Marek Jurek 29,27%

ciekawe... : Janusz Korwin-Mikke 75% Andrzej Lepper 73,08% Marek Jurek 67,31% Kornel Morawiecki 61,54% Jarosław Kaczyński 61,54% Waldemar Pawlak 57,69% Grzegorz Napieralski 57,69% Bronisław Komorowski 53,85% Bogusław Ziętek 51,92% Andrzej Olechowski 50%

Janusz Korwin-Mikke 82,72% Kornel Morawiecki 66,67% Andrzej Lepper 62,96% Waldemar Pawlak 59,26% Jarosław Kaczyński 50,62% Andrzej Olechowski 48,15% Grzegorz Napieralski 46,91% Marek Jurek 46,91% Bogusław Ziętek 43,21% Bronisław Komorowski 40,74% Dokładnie tak jak wiedziałam :classic_cool: Ja już wiem - JKM :D Ale i tak na wybory nie idę :)

chociaż Januch odpada, nie ma mowy, nie cierpię muszek :O Lepper ok, bo byłyby lepsze ceny za zboże :classic_cool: A marek jurek jakoś pozytywnie na mnie wpływa :D

Mam szwagra Greka ze strony małżonki. Mój szwagier ma sklep w Atenach. Kiedyś rozmowa zeszła na poglądy polityczne i szwagier tak mi rzekł: "Jak do mojego sklepu przychodzi komunista, to jestem komunistą, jak liberał, to jestem liberałem, a jak faszysta to jestem faszystą. Dla mnie ważne jest, żeby mi nikt szyb nie powybijał." :classic_cool:

Klon - mam podobnie jak ten Grek :classic_cool: I w pracy, i dla ludzi co dzwonią z allegro :classic_cool: Ostatnio miałam 30minutową pogawędkę, z czego o przedmiot Pan pytał 3 minuty, a reszta dotyczyła polityki, oczywiście oboje byliśmy za PiS ;) Prawa handlu :)

Ma pięcioro dzieci, dwoje już na studiach. W życiu nie spotkałem równie spełnionego i szczęśliwego człowieka. Nie w Polsce ;)

Frelu 👄 Czekaj chwilkę, załączę swojego lapka i wejdę na gadu, chwilowo na biurowym kompie jestem ;)

W dniach 6-14.06.2010 ankietę na tej stronie wypełniło ponad 125 000 osób. Gdy sugerujecie się poglądami, a nie sylwetkami kandydatów, Wasze wyniki prezentują się jak dotychczas następująco: Hah, na pierwszym JKM, na drugim Endriu :D Przy sylwetkach, a nie poglądach, na 1 Bronek, na drugim JKM. A propos świetny kawał słyszałam: Jaka będzie kolejna plaga w Polsce po powodzi i nawałnicach? Plaga Komorów :D

Zwłaszcza, że te pomarańczowe schizy rozpłyną sie jak zawsze w blasku wschodzącego słońca :classic_cool:

W życiu piękne są tylko chwile. Ale raczej nie te spędzone w pracy ;)