Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 ja się nie pije to kacyka nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 Levi...ja pytałam widelca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 wlaz bez kolejki i jeszcze mordę drze że mu nie dowarzyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 Jezdem. Ale mam w chooj pracy :O Nie ma kaca, bo wypiłam tylko dwa piwa, i już mi się we łbie kręciło. Moja tolerancja na % drastycznie się zmniejszyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może jesteś w ciąży Napisano Październik 27, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 Widelec GRATULUJĘ Behbusia :) ZOSTANĘ kafeteryją ciocią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 a ja wujkiem? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 w dupie a nie w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 Widelec...widzę, ze masz braki z seksuologi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 widelec nie złość się. to piękności szkodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 widelec już nie zaciąży bo przekwitł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokata bankowa Napisano Październik 27, 2011 Sztuciec...a ćwiczysz już kołysanki? współczuje sąsiadom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 Levii- złość piękności szkodzi to wiem, w końcu ja nie mam czym szastać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokata bankowa Napisano Październik 27, 2011 hahaha....to niedługo zwiędnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 jak nie masz jak masz? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 jak się jej nie podleje to zwiędnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokata bankowa Napisano Październik 27, 2011 Kosmaty...podlej sztućca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 Nie podlizuj się, ja już nie jestem do wzięcia Kto za mnie zrobi tłumaczenie umowy zbycia udziałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 nie podlewam kota w worku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokata bankowa Napisano Październik 27, 2011 ale sztuciec to nie kot :P sztuciec...wyślij gołębia do mnie...zajmę się tym ale nie obiecuję, ze jeszcze długo tam popracujesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 mój mocz jest zbyt cenny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 kastrat to i kastrata mamy w trym burdelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 tutaj się pełni służbę w jednym bucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 to że nie jesteś nie nie znaczy że nie mogę komplementować ładnej kobiety ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 ty nadal sam biedaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 jaki tu spokój na na na na.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 no niech mnie one tylko zasrają podwórko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 weź tak nie mów bo się zaczerwienię :D Leniwiec, mogę Ci podrzucić trochę pracy jak się nudzisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 Widelec....a dawaj...chętnie pomogę...hahahaha :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach