Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 namiar praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 "Powiedz kto to pokazywał swojego szefa w biurze jak siedział na podłodze bezradny w składaniu mebelek biurowych.Był niezły ubaw z tego.Te fotki z komórki były Uśmiałem się jak diabli " TO JAAAA TO JAAAA TO JAAAAA :D:D:D:D:D:D:D "to do szczęścia brakuje jeszcze chollerki i PZU" ok, w takim razie przyszłam przywitać się z Widelcem, Duchem, Levviatanem, Ladaco, wszystkimi orange i sobie idę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 cześć julk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 sam pieniędzmi sra a szklanka 4 złote miał oddać i nie oddał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 jula....miałam na myśli osoby, które ponownie się nie pojawiły :D Ty już odnowiłaś więzy rodzinne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 ale szwagra to już ni mosz i zapamiętaj to sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 Leniwiec winny się tłumaczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 julk nie waż się nigdzie iść bo dostaniesz lanie na gołą pupę! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 przerwa informacyjno konserwacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 jula zostań...bo Levi podchody do Ciebie robi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 ooooo TAAAKKKK lanie na gołe dupsko to jest to :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 jula lubisz hard-core Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 Ale Adonis przypomniał mi o tej sytuacji z Krzesimirem hahaha.... niezłe czasy to były... może narzekałam trochę Wam tutaj na niego, ale to dobry chłopak jest :) i lepiej się z nim pracowało niż z babami :P To już pół roku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 No nie piertol że Ty nie lubisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 A ja chciałam Cię o Krzesia zapytać...ale imię mi wyleciało z głowy :( jula...przecież nie pierdolę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość girdisapearing Napisano Październik 27, 2011 Hej dziewczyny polecam Wam nowy portal jaki wchodzi na rynek, mianowicie ofeterie.pl - ruszaja niebawem, w ich ofercie beda usługi podobne do usług groupona, siłownie, baseny, kosmetyki, ciuchy, kosmetyczka, fryzjer Na start proponują OGROMNE znizki, nawet do 90%. Aby nie przeoczyc dnia kiedy ruszaja zachecam Was serdecznie do polubienia ich na facebooku, by na biezaco byc z informacjami, oto link: www.facebooka.com/ofeteria Pozdrawiam i "do zobaczenia" na zakupach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 ej to miała być kara nie nagroda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 Krzesi jeszcze pracuje, ale nie pracuje już wiele moich znajomych :( Same szuje zostały :O Nowy pan prezes co mu słoma z butów wystaje punktuje pracowników za kablowanie :D przy czym, jak ktoś doniesie sam na siebie dostaje największe uznanie buahahaaa :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 jula...to nie kumam, czemu na siebie nie kablowałaś już dawno byłabyś derektorke albo nawet prezesowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 Levi musisz wymyślić coś innego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 bo ja nie kabluje :P no a na moje zwolnienie złożyło się kilka czynników niezależnych ode mnie. Wyobraź sobie że dzień wcześniej pan prezes powiedział mi że jestem świetnym pracownikiem, bardzo dobrze nam się współpracuje i oby tak dalej :D a dnia następnego wręczył mi wypowiedzenie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 widocznie w międzyczasie ktoś przyszedł do szafy Pana Prezesa i kablował na Ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 nie zdziwiłabym się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 i nie wyjaśniłaś o co biega Bossowi? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 julk - tak sądzę że nieważne co wymyśle to jesteś w takim wieku/tak zboczona że wszystko będzie dla ciebie nagrodą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 Levi obraziłam się na Ciebie, po 1 - jestem od Ciebie młodsza, po 2 - nie jestem zboczona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 wierz mi moja fantazja jest bujna :P a jeśli klapsy dla ciebie to nie kara to już jesteś w takim wieku w którym wszystko może być dla ciebie podniecające :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 a co ja mu miałam wyjaśniać? To że nigdy mnie nie lubił i trzymał mnie szukając w międzyczasie haka? Którego oczywiście nie znalazł więc musiał zwolnić mnie z winy pracodawcy. No a ja poszłam do sądu :) Już jestem po 1 rozprawie i z tego co widzę moje jest na górze :P A ten koleś to jest taki głąb że zwalnia wszystkich po kolei, ja byłam pierwsza :( Oczywiście przyjmuje swoich, ale w rok czasu zadłużył firmę na 700 tys, przy czym na koniec roku 2009 było ok 400 tys zysku a on jest prezesem od lipca 2010. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 27, 2011 Levi skoro klapsy w wieku 23 lat są dla Cie karą, to powiem tak: słodka dziecinko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 niezły "Prezes" :( skąd oni takiego ćwoka wzięli...zapewne spokrewniony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach