fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 Leniwiec jest już na FB, ciekawe kiedy pojawi się na kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 widelec i co kablujesz? :P w pracy siadł net...niby stolyca a ciągle pod górkę jula...bierz tę robote w policji..znajomości się przydadzą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 klon....skąd masz moją fotkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 zwłaszcza Tobie znajomości się przydadzą, jak będziesz zgarniać mandat za mandatem za utrudnianie ruchu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 widelec...baaaaardzo śmieszne :P Ty lepiej uważaj na siebie....a ja jak będę miała julę w policji to mostem będę sobie codziennie poginać a tak...dooopa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 żeby mostem pomykać to musiałabyś mieć kogoś w straży miejskiej, bo oni tam warują :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 przemyślałam sobie, do policji wołami mnie nie zaciągną :O chociaż i tak pewnie już dawno mają osobę na to stanowisko, a konkurs zrobili tak dla picu :P Ale jest jeszcze stanowisko wolne w playu :P pracę miałabym pod nosem... ciekawe tylko jakie zarobki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 Leniwiec a kupiłaś już malucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 France...nie malucha a Hondę :P widelec...ale jak Strażnikom powiem, żem kumpela od serca niejakiej jullki...to potraktują mnie jak Celebrytkę i bez gadania przepuszczą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 uuuu łaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 no co? pozazdrościłam Ci Twojego BMW :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 muszę Cię zmartwić, BMW już dawno poszło do żyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 WHY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 właśnie obejrzałam zdjecia z wroclove i uśmiałam się nieźle hahahaa :D:D:D:D muszę przejść od jutra na dietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 France...to dopiero od jutra...a dziś nawpierdzielaj się za wsze czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 no wiesz Leniwiec... jakby to powiedzieć.... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :P a tak na serio... to trzeba najpierw przeliczyć siły na zamiary. Teraz mamy golfa, którego też mamy zamiar sprzedać bo i tak przerzuciliśmy się na starego poczciwego fiata :) Więc nie ma sensu żeby tak stał... a bmw nie mamy już prawie 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 ło matko...to tyle żeśmy nie klikały? ale fiat....też jest -żartowałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 fiacior jest the best ostatnio wiozłam o 1 w nocy koleżankę na pociąg, pech chciał że fiacior nie odpalił dobrze że sąsiad zjawił się na parkingu i trochę nad doprądził ale i tak na pociąg nie zdążyłyśmy, jakby kutwa konduktorowi zależało 2 minuty poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 hahaha....fajny fiacior :) nie zazdroszczę...ale łatwo się go pcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 szczerze... wcale nie tak łatwo ale już chyba znalazłam przyczynę tego co rozładowuje akumulator :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 hm...zostawiałaś go...na chodzie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 very funny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 yes...wiem :P hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 Leniwiec odchudzasz się ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 dopiero co mi pisałaś, żem chuda...a teraz karzesz mi się dietować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 wiesz co... Ty siwinio :O mogłabyś tak chociaż dla dotrzymania towarzystwa poudawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 ok...zostanę Twoją trenerką :D jutro rozkazuję Ci wypić 5l wody....na czczo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 oszzzz Tyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 no co? zobacz jak Ci od razu buziaczek schudł...no może sie odrobinę zaczerwienił...ale to minie....:P od razu widać kości policzkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 to ja zjem sobie kukurydzę póki jeszcze mi wolno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach