Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 no masz...nie jedz jej....daj mi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 za późno :P ale mówię Ci... taka pyszna z masełkiem i solą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 wredna baba z Ciebie opylilaś ją sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 właśnie skończyłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 a nie...bo masz kawałek między zębami :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 nie bądź taka łapczywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 nie bądź suką...podziel się z koleżanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 no masz masz :P http://www.tinyurl.pl?XQUeMSxz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 dziękuję...wystarczy się podliczać i już Cię rozpieszczają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 a może takie coś też sobie życzysz? http://www.tinyurl.pl?0D2lHBSU piekłam ostatnio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 France...masz zakaz wstępu do kuchni od jutra...zakaz pieczenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 przydałoby się bo dupa mi rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 France...pod jutra zaczynamy stopować przyrost dupy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 taki mam zamiar z dietą cud miód odchudzanie na zawołanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 to nagotuj sobie gar kapuśniaku...cały tydzień będziesz go jeść :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 pomyliłaś diety :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 nie wiem,...nigdy żadnej nie stosowałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 yhhhyyyyy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 nom...przecież jestem piękna wiotka i powabna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 27, 2011 jaki tu spokój...na na na... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 dzię dobry Umieram, spałam 4 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 gdzie wy jesteście :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duuuuuuuuupa Napisano Październik 28, 2011 nie mogę się zalogować jako JA tzn. Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 nareszcie ktoś się pojawił, myślałam, że tylko ja jestem taka porąbana i siedzę tu od rana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duuuuuuuuupa Napisano Październik 28, 2011 bo jesteś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 wcale nie jesteś lepsza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 jestem...ja już od siudmej tu siedzę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 koorva, wstałam o 5, mogłam od razu wejść na kafe, przebiłabym Cię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 masz jutro szansę się poprawić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach