Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 raczej jeden z co najmniej kilku :P na jaki zmieniamy? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 włącz sobie tvn :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 nie wiedziałam że masz na imię Adam i że jesteś waleczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 nie mam TVN :P wyszpiegowałaś to czy wyłudziłaś od leniuszka? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 wyszpiegowałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 trzeba podać te posty do kasacji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 jeszcze czego :P P.S. Jak Ty się bez tvn uchowałeś :D nie oglądasz nawet na wspólnej biedaku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 nie oglądam telenowel :P ściągam filmy i oglądam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 załamałeś mnie jak można nie oglądać seriali :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 wyszpiegowałam jeszcze, że miękniesz przy kobietach.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 telenowej nie ogladam. ale seriale tak no wiesz prawdiwy mezczyzna mieknie przy kobietach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 kolejny fetysz, chciałbyś mieć kilka kobiet na raz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 France...ja w TV oglądam tylko sport...najlepiej to mecze siatkarskie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 żałujcie, u Drzyzgi były kocice mrrrraauuuuuuu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 France...no może gdyby to były Tygrysy...to jeszcze bym mogła żałować...a tak...phi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 seksi panterki :P może być ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 niet....ja preferuję Facetów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 Leniwiec ma się rozumieć że facetów :) o nic innego Cię nie podejrzewałam :D żadnych niusów o Levim, zaraz usnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 mam! mam! znalazłam :) Levi lubisz pluszowe kajdanki z sex shopu :P przyznaj się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 nuuuuuuuuuuuuuuuuuuudze się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 to poszukaj jeszcze czegoś o Adamie :P skoro już zrobiłaś z nas parę, odgrywasz nam biesiadę weselną, to chyba mam prawo wiedzieć więcej niż 23 lata 174 wzrostu i 77 kg :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 France...wszystko się zgadza :D Twój wywiad działa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 2, 2011 cicho tu i spokojnie jak na wojnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vagnozi 0 Napisano Listopad 2, 2011 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 2, 2011 buuuuuuuuuuu dobrze, że chociaż my się rozumiemy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 2, 2011 haaaaallooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 2, 2011 podnoszę jeszcze raz, może ktoś mi potowarzyszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 no ja jestem a o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 2, 2011 mam rozdwojenie jaźni może lepiej pójdę już sobie, może poczytam trochę na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 3, 2011 jula :D dziękuję za wczorajsze ostanie na warcie :D p.s. chyba powinnaś odwiedzić specjalistę od białych fartuchów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach