Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 7, 2011 Ciekawa jestem, co w takim razie w zimę przyodziejesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 7, 2011 przyodzieję czerep czapą z futra leniwca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 jula...ja Cię zamorduję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam taką czapkie Napisano Listopad 8, 2011 witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 I TY Brutusie przeciwko mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 :D:D:D:D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko z boku Napisano Listopad 8, 2011 tak wygląda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 SAM JESTEŚ ZBOKIEM ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 Leniwiec Ty się już tak nie obruszaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 WHY? To wolny kraj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 skoro wolny to spieprzaj póki możesz bo ja nie żartowałam z tą czapą :D a zima już tuż tuż :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 chyba dzisiaj mamy niziutkie ciśnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 no faktycznie wysokie :D to czemu mnie się ciągle chce spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 jula...senność to oznaka zaciążenia :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 aleś Ty dowcipna, boki zrywać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 wiedziałam, że Cię rozruszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 weź Ty siebie lepiej rozruszaj, musisz nabrać trochę wprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 Spoko...potrenuję na Twoim BOBO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Listopad 8, 2011 muszę Cię rozczarować, ale to jeszcze nie ten czas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pośpiewam wam Napisano Listopad 8, 2011 jaki tu spokój na na na na nic się nie dzieje na na na na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 8, 2011 jula...nie znamy czasu ani godziny :D :D :D Orange...głośniej prosimy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 10, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paradise123 0 Napisano Listopad 10, 2011 walczyć tak tylko nie raz się przegrywa :_( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paradise123 0 Napisano Listopad 10, 2011 walczyć tak tylko nie raz się przegrywa :_( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bążur Napisano Listopad 10, 2011 Śpioszek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 10, 2011 nie ma tu Śpioszka :( w ogóle to wszyscy się poobrażali czy cuś ...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 10, 2011 nie ma tu Śpioszka :( w ogóle to wszyscy się poobrażali czy cuś ...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bążur Napisano Listopad 10, 2011 Pewnie śpi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2011 bążur :( nie zaglądam tu bo tu...straszna cisza jula :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widzisz nadrzewny Napisano Listopad 10, 2011 wszystko się prawie kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach