note avec profonde 0 Napisano Listopad 16, 2011 uuuuu.... powiało grozą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2011 jula...widelec tylko tak...straszy.... a ciecie i tak krawężników pilnują, więc ona ich nie zwędzi D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 17, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 17, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2011 i co jula ryczysz :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 21, 2011 dziędobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w pierwszym rzędzie Napisano Listopad 21, 2011 witam wszystkich siedzących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w pierwszym rzędzie Napisano Listopad 21, 2011 pracowników Radiokomitetu też witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 21, 2011 dobry dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość levi jak tam twoje podboje Napisano Listopad 21, 2011 miłosne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość levi jak tam twoje podboje Napisano Listopad 21, 2011 ustrzeliłeś już jakąś żyć do potrzymania sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość levi no logged Napisano Listopad 21, 2011 owszem, wczoraj wieczorem ustrzeliłem urzekającą bażancicę, wisi już nad łóżkiem a ja w końcu mam niemal żywy obiekt pożądania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 21, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 21, 2011 Kochany Leniwcze- ja jestem jedna i jedyna (piszę to tu, żebyś nie miała żadnych wątpliwości) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 21, 2011 Kochany Widelcu :D Ależ ja to wiem że jesteś jedna i jedyna...posiadająca niezliczoną liczbę klonów :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 21, 2011 no bez przesady. Ja nawet nigdy w życiu nie pisałam na orange Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 21, 2011 hahahha....zacytuję kogoś z kafee..."padłam na ryj" :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 21, 2011 widzisz, tylko że w moim przypadku to prawda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 21, 2011 Widelec...może ja jestem stara...ale kuźwa nie aż tak :P ja pamiętam Ciebie jako orange :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 21, 2011 nie możesz tego pamiętać bo nigdy tak nie było !!! A czekaj, przypominam sobie Ostra, ale i w jej przypadku chyba się nie kryłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 21, 2011 ...a przypominasz sobie...Jessienną? przez dwa SS :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 22, 2011 leniwiec nawet fotkę od jessieny mam,śliczna blodasek jest.Tylko wydaje mi się że jest nieco wyższa ode mnie.Powyzej 174 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 22, 2011 witajcie Leniwiec, Jesienną na początku nawet tolerowałam :P Ale jak wiesz, jestem chamem i nikogo nei lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniamniuśny cham Napisano Listopad 22, 2011 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniamniuśny cham Napisano Listopad 22, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 22, 2011 czy mam się poczuć połechtana po ego? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniamniuśny cham Napisano Listopad 22, 2011 a to już jak tam sobie uważasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 22, 2011 no wiesz, bo to 'mniamuśny' to ja oczywiście do siebie odniosłam, jestem próżna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniamniuśny cham Napisano Listopad 22, 2011 bardzo słusznie...bo to było do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 22, 2011 W takim razie zdecydowanie czuję się połechtana Leniwiec, gdzie jesteś, jak mi ludzie wyznania czynią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach