Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 Orange...hm...zdzirą mi zajechało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 "i odstającą od reszty wklęsłości twarz" jakoś nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć nadrzewny Napisano Październik 26, 2011 pierwsze pudło leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 uuuuu.... a mi zaleciało parszywym ladacznikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć nadrzewny Napisano Październik 26, 2011 brawo wygrałaś bon o wartości 10 zyla na zakupy w Tesco:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 myślisz julka ze to ladaco? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć nadrzewny Napisano Październik 26, 2011 a juści pani dobrodziejko juści:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 za dyche to se nic nie kupie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyglądasz jak mały potworek Napisano Październik 26, 2011 wąchaj zatem dalej Śpiący Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć nadrzewny Napisano Październik 26, 2011 to sobie dołóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 czyli ladaco i Zdzira? ]cool] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś tu się denerwuuuujeeee Napisano Październik 26, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć nadrzewny Napisano Październik 26, 2011 pani ściągnie te pasy bo tylko pani zamieszanie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 26, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 ladaco...nic się nie zmieniłeś...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosmatełe tematełe spierdolełe Napisano Październik 26, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 rybka mi zdechła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 26, 2011 bo nie było potrzeby takowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 pewnie poczuła smród ladaco na odległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula....jak to? może ona sobie po prostu na pleckach pływa :) ladaco...sam wiesz najlepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 26, 2011 weź ją usmaż póki jeszcze ciepła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 taa.... szura dupom po żwirze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 26, 2011 twojego smrodu julk i tak nie podrobie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula...tak też mogło być :( zagazowała się -dobrowolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 26, 2011 na twój widok już ryby zaczynają fikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 gówno prawda, ze mną żyła ponad rok, Ty się zjawiłeś i od razu padła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 26, 2011 tak sobie wmawiaj krócej bedziesz po niej ryczeć we wał od kołdry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 jula....przykro mi...ucałuj ją ode mnie na pożegnanie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy jst tu jakaś singielka? Napisano Październik 26, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 26, 2011 Ty stary pedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach