Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 26, 2011 France....uważaj na zakrętach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Październik 26, 2011 Ale się narypałem uuuuuuuuuuu.Ladaco jak prosperuje twój szwagier kabelek na półkuli pólnocnej??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 26, 2011 widzę że już się wszyscy zmyli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 France...za długo kazałaś na siebie czekać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 dzień dobry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 Levi :) A Ty jak zwykle spać nie możesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 jak to spać nie mogę? wstałem 30 min temu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 Levi...ale 8:00 godzina to baaardzo wcześnie :P Orange :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 nie 8 tylko 8:25 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 patrz jak człek swojego nicka pozbawiony to już go nie poznawają:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 a nic nie mam przeziębione tylko znowu przy tej budce telefonicznej będę stał to człek namarznie jak ten pies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 troszku się pogubiłam :( to coś pomarańczowe do mi Zdzirą zalatuje ;) ale pisze, ze to ladaco....starzeje się...i nie rozpoznaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 szybko mnie zapomniałaś warszawski nadrzewny leniwcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 jakiś lepszy cwaniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 27, 2011 obstawiam Zdzirę...i tej rewersji się będę trzymała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 taka ze mnie Zdzira jak ze słonia ptak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 i nie mówcie że nie macie synka po w każdej chwili mieć go możecie, sprawdzić czy nie ksiądz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 teoretycznie trochę pozmieniać kod genetyczny i ze słonia zrobi ie ptaka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 uważaj bo tobie zmienią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 dzię dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 sztuciec cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 Boże, posikam się ze szczęścia że znów ktoś tu zagląda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 jak to mówią stary topik nie rdzewieje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 27, 2011 cześć fioletowa :D co tam u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Październik 27, 2011 Wróciłeś z urlopu, Ladaco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 a ta woda proszę pani to się wtedy tak wylała co pani powie no mówie pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 27, 2011 wróciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 27, 2011 siema Levi. Żyje się, dzieci nie mam póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Październik 27, 2011 siemanko dzieciaki :P Jak mi się ckni do sztućca .Czasami bywałaś ekstrawagancka w wypowiedziach lecz to jak spojrzeć z dzisiejszego czasu niewinne pogaduszki :D Powiedz kto to pokazywał swojego szefa w biurze jak siedział na podłodze bezradny w składaniu mebelek biurowych.Był niezły ubaw z tego.Te fotki z komórki były Uśmiałem się jak diabli :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach