Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 ale nie to marzenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Nie pisz...HOP...:P FIGLARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 wisi zbójnik za poślednie ziebro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 bonjour a tous Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 cisza... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 2, 2011 Toż to Oksymoron - żywy trup :D I skoro Dzień Zadusznych, to raczej wypadałoby tego topa dusić do żywego :D Leniwcze gardziel i głosik to Ty masz niczego sobie :D aż nie wiem czy kobiecie tak przy(stoi) :p:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 France :D tęskniłaś za mną? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Figlarka..musiałam sie wydrzeć, co byś nie polazła znów i nie zaginęła na kolejne lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 no pewnie że tęskniłam za resztą również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 2, 2011 No nie gadaj Leniwcze ,że jestem o te lata niebytu starsza:o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 no... skoro z martwych powstałaś, to niby nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Figlarka...nie zmuszaj mnie, żebym kłamała Ja złożyłam śluby prawdo pisania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 Figiel -> przecież ty jesteś piękna i młoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 co tu taki spokój, Magdę M. oglądacie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 France...ja in arbajt :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 ja tłumaczę i przeglądam paski Garfielda :P mam jakieś 20 do dodania do stopki ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 Levi nie załamuj mnie :D Idziecie na marsz niepodległości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 2, 2011 Leviatan :D a skąd takie info masz ? z wykopalisk ?:Dnie chodź więcej na nie, one kłamią:D "skoro z martwych powstałaś, to niby nie " - gdyby nie te "niby" , to byłabym w stanie nawet uwierzyć:D Leniwcze , a Ty kłam , kręć ile wlezie , a ja Cię rozgrzeszę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Levi...dobij mnie :( France...pojebało Cię:9 mam nowe trzewiczki...szkoda ich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Figlarka..wielkie dzięki...tylko Twojego rozgrzeszenia mi do szczęścia brakowało teraz pech już do usranej śmierci mnie nie opuści :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 note avec profonde -> a czym ciebie załamuje? :P figlarka -> no jak to na kafe przecież nie ma brzydkich kobiet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 figlarka -> no jak to na kafe przecież nie ma brzydkich kobiet ---są tylko wybrakowane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 Levi obawiam się że Figlarce o wiek chodziło :D bo to że każda kobieta jest piękna to nie podlega negocjacji Mi się nudzi jak cholera a Ty Garfielda tłumaczysz :P Wolisz to od mojego towarzystwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 2, 2011 :DJa Wam powiem jedno- coś Wy dzisiaj głodno i pijano gadacie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Figlarka...a to oznacza, że MY się nie zmienili ...ani o jotę kasy brak więc .....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 głoodno owszem - jestem na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 note avec profonde -> tak z doskoku tłumacze :P zresztą http://garfield.org.pl/ poczytaj sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 france...a ja uległam twoim namowom...i towarzyszę Ci w tych trudnych godzinach - bo za długo to ta dieta nie potrwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 2, 2011 już twa 3 dzień :D Levi, dzięki Tobie pokochałam Garfielda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 note avec profonde -> szkoda że nie mnie... no ale nie można mieć wszystkiego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach