Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość birmanka

teściowie wpraszaja się

Polecane posty

Gość birmanka

Witam, jak widze nie jestem jedyna osoba ktora nie trawi swoch teściów. szczególnie teścia uważam za człowieka bez zasad. POmijam fakt ze dla niego picie alkoholu i jazda samochodem to jest powód do dumy jest jeszcze innych wiele gorszych zachowań. Ale pisze tu do was by zapytac sie czy u was jest tak ze gdy np tata ma imieniny to rodzice męża spiesza na imprezke? Bo moi rodzice poczuli sie troszke skrepowani ze rodzice meza przyszli sobie na imieniny....wiem to w koncu imieniny nikt im tego nie zabroni i teoretycznie maja prawo przyjsc..ale jesli mówi sie ze imienieny ne beda wyprawiane a oni sie i tak zjawiają to cos tu nie gra?tak mysle ja. Druga kwestia tez chodzi o imieniny: Moi rodzice spotykali sie do tej pory w gronie swoich znajomych w kregu swojej rodziny i raptem oni...Mam wrazenie ze teściowie chca na siłe stac sie " Jedna wielka rodzina" a po drugie szukaja tylko okkazji do bibki;(wstyd mi za nich przed moimi rodzicami...koszmar...;(

Gość szymonshow
porpsotu taki charakter tez podbna mam sytacje beda tak robic zawsze a jak zwrocisz uwage to sie obraza

Gość birmanka
własnie wiem tacy sa ze jak sie im zwróci uwage to obraza majestatu....dlaczego sa ludzie którzy nie maja wyczucia...dlaczego to moi teście;(jak sobie pomysle ze zawsze tak bedzie to az mnie skreca;(wstyd czuje tylko przed moimi rodzicami...

Gość zobaczysz co będzie
jak dzieciaki urodzisz. Jak im teraz nie powiesz to potem trudniej ci bedzie, może niech lepiej mąż to załatwi. ja mam kuzynkę co jej teściowa naloty robiła, a jak tylko dziecko urodziła to nie dość że sama robiła to jeszcze jakieś ciotki spraszała na inspekcję jak do siebie. A co z tym zrobiła, rozstała się z mężem bo nie potrafił z tym nic zrobić, jak juz coś z tym zrobił to okazało się że podziałało tylko na trochę. Niestety są już po rozwodzie bo nie była w stanie tego znieść.

Gość zobaczysz co będzie
jak dzieciaki urodzisz. Jak im teraz nie powiesz to potem trudniej ci bedzie, może niech lepiej mąż to załatwi. ja mam kuzynkę co jej teściowa naloty robiła, a jak tylko dziecko urodziła to nie dość że sama robiła to jeszcze jakieś ciotki spraszała na inspekcję jak do siebie. A co z tym zrobiła, rozstała się z mężem bo nie potrafił z tym nic zrobić, jak juz coś z tym zrobił to okazało się że podziałało tylko na trochę. Niestety są już po rozwodzie bo nie była w stanie tego znieść.

Gość zobaczysz co będzie

Gość nooooooooooooo
Nie no nie ma co przesadzać, to tylko imieniny i pewnie uznali, że tak będzie właściwie wątpię, że to jest jakąś wrednością podszyte. Nie mieszajcie tu nalotów teściowej na mieszkanie syna i synowej, bo to co innego i to jest chamskie.