Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaakkkaaa

do osób spowiadającyhc się

Polecane posty

Gość aaakkkaaa

Może macie jakieś doświadczenie w tym Spowiadacie się z 6 przykazania Czy ksiądz się pyta o szczególy ? Jesli tak to jakie?

Gość jak jakiś zacznie pytać o szcz
egóły to ucieknij do innego konfesjonału i tam się spowiadaj. nie każdy pyta.

Gość aaakkkaaa
Muszę iśc do spowiedzi ale jak mnie zacznie wypytywać to umrę ze wstydu :(

Gość aaakkkaaa
Nie bo go jeszcze nie mam :P

Gość aaakkkaaa
Zdarzyło się :P

To poważna sprawa jest... W najlepszym przypadku będzie czyściec jak nic :(

Gość bernadetttkaaa
e nie... czysciec to dla tych, co czasem cos pokłamią, lub przeklną:O niestety za łamanie 6 przykazania, to juz raczej tylko pieklo:(

Gość aaakkkaaa
Klon a co księdzem jesteś ?:P Chodzi mi o takie szczegóły jak ile razy może w jaki sposob > ? czy coś w tym stylu

Gość sfsfgdffdhdghf
Niektórzy wypytują, inni nie wypytują. Nie bój się - jak spyta, o jaki grzech konkretnie chodzi, to mozesz uscislic, ze na przykład sypiałaś z chłopakiem czy tam z przypadkowymi facetami , czy z zonatym, jak zacznie wypytywać, jak było po kolei, to powiesz, że nie uwazasz, zeby to mialo coś do rzeczy i już. Ewentualnie idź do zakonników, oni są z reguly normalniejsi niz ksieża

Gość w czym problem
"Nie byłam wstydliwa w myslach i uczynkach, masturowałam się*, współżyłam z chłopakiem/narzeczonym* Niepotrzebne skreślić. Jakie szczegóły? Może zapytać czy mieszkasz z partnerem, ile razy to zrobiłaś (Raz* Kilka razy* Ragularnie od 2 lat*)ale przeciez nie zapyta w jakich pozycjach. A jak to zrobi to powiedz, że to Twoja sprawa i nie dyskutuj. Ale nigdy nie słyszałam żeby którykolwiek ksiądz pytał. Wszystko zalezy od twojego podejścia do spowiedzi, ale ja jakos nie lubię kręcić i zawsze ulgę sprawiało jak mówiłam to co napisałam powyżej..Chociaż nigdy nie wspomniałam o antykoncepcji bo takie jest moje zdanie. i Koniec.

Gość aaakkkaaa
Dzięki za rady tak własnie sprobuje powiedzieć a jak coś będzie sie mnie pytał to powiem że to nie jego sprawa