Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaadddddddddddddd

mój chłopak mi dziś powiedział.....co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość aaaadddddddddddddd

Jesteśmy już razem trochę....od ponad roku się pieścimy itd. Zawsze widziałam, że za bardzo nie chce mnie pieścić oralnie..mówiłam mu o tym, on zawsze zaprzeczał. Rzadko bardzo to robił. Ja go zawsze kiedy tylko chciał pieściłam orlanie, było to często i zawsze do końca. Różnie rano, wieczór, popołudniu, kiedy miał ochotę i była możliwość....Dziś mi powiedzial, że on dlatego nie chciał mnie pieścić, bo wieczorem po całym dniu ona brzydko pachnie;/ .... Ja bym mu tak w życiu nie powiedziała...

to sie myj a on sie nie myje przed sexem oralnym?? i Ty bierzesz go do buzi brudnego - to jest oblesne

Gość ty zamiast myslec
MYJ SIE !!!

Gość dzisiaj tylko dopierdalam
Weźże kobieto!!! jak można nie umyc sie po całym dniu i się tam lizac!! Co on kurwa Napoleon???Ciesz sie, ze tylko to mu przeszkadza i się myj!!!!!

Gość aaaadddddddddddddd
myłam się zawsze wtedy co on... jakoś mi miało nie przeszkadzać, że go pieszczę;/ a on mi tak powiedział;/

Gość to myj ją dwa razy dziennie
albo nawet częściej a nie tylko rano.... Przecież cipka też sie poci, a poza tym załatwiasz przez cały dzien tak zwane potrzeby fizjologiczne a to też raczej nie jest pociągający zapaszek.... Poza tym chyba oczywiste ze przed jakims bara bara sie trzeba umyć. I dobrze że był z tobą szczery, w sumie mogłaś sie sama domysleć o co chodzi. Co ty dziewczyno nie wiesz ze sie trzeba umyc?

Gość Aganet
ale chamsko :( Mojej kolezanki chlopak jej tez ostatnio to samo dowalił ;( Kuurde az ja sie zaczynam bac ze mi tez smierdzi i on to z przymusu robi.... Ja bym sie zdenerwowala na Twoim miejscu i powiedziala ze jego sperma tez ambrozją nie jest tak samo jak Twoje soczki;/ bez przesady Ty sie poswiecasz i to do KONCA a on????

Gość asdasd324234
a moze go naprawde to rbzydzi u mnie jest tak samo powiedziałam prawde a on wielce obrazony ale ja np nie wezme bo brzydzi mnie fuuj i jemu tez nie karze

Gość ale problemmmmm
fajny facet malo kto ma na tle odwagi ja mam i jak mi sie cos nie podoba to tez mowie 🖐️

no i ? trzeba było się myć :o nie wyobrażam sobie iść po całym dniu z facetem do łóżka spocona i śmierdząca :D :o Nie dbasz o siebie i tyle:p

dzieci, jak dla was sex jes POSWIECENIEM jak to mowicie, to prosze przeczekac do odpowiedniego momentu az bedziecie gotowe! swoja droga nie powinniscie patrzec na innych tylko same pomyslec i byc zawsze gotowe, jak cos nie pasuje to mowic partnerowi, a nie sie obrazac, ale to przyjdzie z wiekeim 🖐️

Czemu się nie myjesz? :o c1pke to minimum 2 razy dziennie ! :o On ci powiedział tak bo nie jest taki oblech jak ty i się brudnego brzydzi:D a ty wszystko wezmiesz:D tyłek też mu lizałaś? :P ....:o

Gość tosia-samosia
Ja bym nie powiedziała mojemu tak, ale jest jeden warunek, jeśli ktoś mówiąc do mnie nie przebiera w słowach, jeśli jest to ktoś bliski, to też jestem taka wredna i nie uważam na to, co mówię. Jak to przyjęłaś? Co mu powiedziałaś?

Gość lhlljlsaljkd
Pewnie ci do tej pory nie mówil, bo nie chciał cie urazic. Ale powiedz szczerze - wylizałabyś swoja pipę sama, jakbys umiala? Tak własnie wieczorem, po calym dniu niemycia? Bo ja bym nie wylizała. Chyba ci nie powiedzial chamskim tonem "wymyj cipę, bo ci smierdzi" - tylko "brzydko pachnie". Tego sie chyba nie da wyrazic tak, żeby to barzmiało dobrze i nie ubodło. Zamiast wymyslac problemy - myj piczę po przyjsciu do domu, po skorzystaniu z toalety, a juz w ostatecznosci - jak widzisz, ze zanosi sie na seks. I on też niech pisiora myje, takiego brudasa w zyciu bym do ust nie wzięła

Gość bbbrzydulaaaaa
opryszczki można dostać zadając się z tobą .....myj się -----to nie boli

Gość dera
po całym dniu ??????????????????? łosz to dobrze ci powiedział śledziu jeden niedomyty brudasie .Gdzie mu pod nos z tym skunksem śmierdzielku jeden.Normalnie siwy dym robisz oflesiu.Matce miał się poskarżyć ,że ci jedzie .On ci delikatnie ,że brzydko pachnie ,a ty z pyskiem???