Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

An-ia7

S P A

Polecane posty

Cześć. Chciałabym się Was poradzić. W przyszłym roku moi rodzice mają okrągłą rocznicę ślubu. I z tej okazji chciałabym im zafundować pobyt w Spa w Polsce. Czy macie coś sprawdzonego? Które spa w Polsce polecacie?

Gość samikk
malinowy zdroj, europejski standard i dosc niezle ceny

Gość panic
ja polecam Primaverę w Jastrzębiej Górze, jest tam dużo ciekawych zabiegów, wygodne pokoje i genialna obsługa..wypoczęłam tam jak nigdy dotąd, także moim zdaniem to bardzo dobry pomysł na prezent dla Twojej mamy, jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego hotelu SPA, to tutaj masz stronę internetową: http://www.primaveraspa.pl/ tam masz wszystko szczegółowo wyjaśnione :)

Gość johanqqq
Pod Tężniami jest taniej :)

najlepsze spa jakie może być to jest faktycznie primavera w jastrzębiej Górze. Mogę ci zagwarantować, że Twoim rodzice będą bardzo zadowoleni z tego miejsca...Jest tam nie tylko centrum spa, ale można też uczestniczyć w zajęciach sportowych... A w jakim miesiącu twoi rodzice mają tą rocznicę??? Bo wiem, że organizują też tam fajne wieczory przy ognisku... jakiś wieczór hawajski, noc z sambą;)

Gość jeden_moment
frutiss999, sprawdziłam Primavera SPA. Faktycznie mają świetną ofertę. Błagam teraz mojego chłopaka, żeby się tam wybrać na walentynki... Muszę kilka razy zrobić wykwintną kolację, żeby go przekonac, bo tak bez niczego raczej nie da się przekonać :)

Sądzę, że bardzo ładnie jest w Nałęczowie. Śliczny park.

Gość styl girly
Moim najnowszym odkryciem jest ten kompleksowy kurort Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim ( nie widziałam, że w Polsce istnieją takie malownicze miejsca). Czytałam, że jako jedno z niewielu miejsc w naszym kraju oferują winoterapię :) Kuszące.