Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Jest sztuciec??

Polecane posty

Gość
yyy, ja bym chciala sie dowiedziec co to za ogorki i jak sie je robi;) a na deser mam biszkopt z galaretka i owocami, przekladany jakims kremem. Od mamy:classic_cool::D

ja deseru nie mam, ale mam zamiar jakieś babeczki upiec na wieczór do herbatki :) A chcesz wiedzieć? to do mamy zadzwonię :) Kiedyś robiła z musztardą, potem z chilli, a teraz z przyprawą do grilla, są w skórkach i pokrojone w plasterki. I na zimę jak znalazł :)

Gość
tak tak, ja tez jestem za, zadzwon do mamy i napisz:D podszyw PS malo ambitny, czekamy na wiecej :classic_cool:

Gość
a ja siorbie blueberry liptona, wpiertalam ciastka i sie bycze, W KONCU:classic_cool:

Gość
najlepsza jest fruit forest, tesj kaszmirowej jeszcze nie pilam. za to niemalze rzygalam malinowo-truskawkowa, masakrycznie ohydna:o

ty mi daj namiary na niego, pójdę go poszukam :D zdzira- właśnie zauważyłam, że ktoś w biurze se tą truskawkową kupił i się zastanawiam nad podpertoleniem jednej piramidki :) A Kaśmir Valej jest pycha ( bo z cynamonem) Asian Templ też okej, za to Banglador Palace okropna, ze skórką pomarańczy :O