Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana 30-latka

rozczarowanie

Polecane posty

Gość zakochana 30-latka

jestem mężatką ale nie w tym rzecz. od jakiegoś czasu łączy mnie z kolegą coś niesamowitego i magicznego. on sobie wyobraża moje ciało jak coś niesamowitego i pięknego. mówi że marzy by się ze mną kochać i takie tam ... w końcu wyskoczymy razem na jakieś szkolenie i dojdzie do .... boje się że się rozczaruje... że podobają mu się tylko wyobrażenia o mnie... Aha ci co chcą mnie zbesztać za drade niech się nie wypowiadają bo ich o zdanie nie pytam

Gość oj nieladnie
ale to twoj wybor.

Gość zakochana 30-latka
co was to obchodzi czy zdradzam męża czy nie pytałam się o coś zupełnie innego tak???

Gość mmmh
jeśli pytasz o coś innego, to po co w ogóle wspominałaś że jesteś mężatką?

Gość zakochana 30-latka
bo ja uważam że zdrada to nic złego dobry seks jest ok

Gość mmmh
Twoje prawo, nie oceniam tego. Ale jeśli chciałaś uzyskać odpowiedź na pytanie o wygląd to wystarczyło o to zapytać, bo nie sądzę ze teraz uzyskasz tu jakąkolwiek odpowiedź, będzie tylko ocena tego że zdradzasz, i wyzwiska takie jak powyżej...

Gość mmmh
zastanawiam się nad tym co daje ludziom ocenianie zachowania innych osób? pewnie złudzenie poczucia że jest się kimś lepszym?

1. nie przejmuj się opiniami bezimiennych pruderyjnych osób, bo anonimowo to kazdy może pisac byle frazesy 2. dlaczego Ty masz się przejmować czy on się rozczaruje?! skoro coś was łączy, skoro chcecie seksu to dlaczego nie możesz cieszyć się tą chwilą a nie zamartwiasz tym, co on sobie pomyśli. Tylko sobie psujesz całą zabawę. Bo chyba on nie ma 12 lat i wyidealizowanego Twojego wizerunku i widział Cię i wie, czego może się spodziewać ;)

Gość zakochana 30-latka
To naprawde jest magiczne. On zapierdala ubrany jak gandalf, nawet ma taka sama brode, ja za to jestem jak spiderman. I tak sie ganiamy po parku w nocy. Ahhh jaka jestem szczesliwa.

nie mam zamiaru Cię oceniać rób jak uważasz w końcu to Twoje życie a co do pytania hmmm ?....no wiesz rozczarowania bywają przykre ale skoro widział Cię w ubraniu to mniej więcej ma wyobrażenie jak wyglądasz ale nikt nie jest jasnowidzem musisz się sama przekonać jak to będzie gdyby co

Myślę, że bardziej ci zależy na tym koledze, niż myślisz...Czy czasami Twoje obawy są spowodowane tym,że się w nim( niechcący) zakochałaś?! Co do niego czujesz tak naprawdę?! bo jeżeli to jest tylko ochota na sex, to powinnaś się przejmować bardziej tym, czy facet się sprawdzi.., czy będzie własnie tobie dobrze z nim w łóżku... Ale jeżeli przejmujesz się jego odczuciami....to coś mi tu pachnie"fijołkiami"Pozdrawiam i udanego z nim sexu życzę( dla Ciebie a nie dla niego) PS.: Nie czytaj i nie zwracaj uwagi na tych, którzy się bawią gówniarskimi komentarzami...:)