Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadetttkaaa

Moj facet to idiota.... PRAWDA??

Polecane posty

Gość bernadetttkaaa

Zawsze kochalismy sie z moim facetem bez zabezpieczenia "zewnetrznego" - bralam talbetki i kochalismy sie do konca. Ale dlugo talbetki bralam, zaczelam sie czuc zle, postanowilam zrobic przerwe, gdzies ok roku. I od jakiegos czasu nie biore, wiec kochamy sie z prezerwatywą. Kochamy sie takze analnie, takze do konca, bo ile razy powiem, aby skonczyl na zwenatrz, to i tak robi swoje, a potem przeprasza, ale faktem jest ze AZ TAK mi to nie przeszkadzalo. Ale teraz z prezerwatywa odkrylam co to znaczy sex bez koniecznosci biegniecie od razu pod prysznic, ze nic ze mnie nie wycieka po wszystkim, tylko wszystko jest "higienicznie" i stwierdzilam, ze to fajne (oczywiscie nie na stale). Powiedzialam mu wiec dzis, ze moze analnie tez czasem bedziemy si kochac z prezerwatywa - np. przed praca, gdy musze ja sie potem martwic, ze ze mnie sperma wycieka po trochu, czasem dosc dlugo w malych ilosciach, nic fajnego. Wiecie co moj facet na to?? zupelnie serio, na powaznie stwierdzil "TAKIM ZACHOWANIEM RUJNUJESZ NASZ ZWIZEK I DZIALASZ W KIERUNKU, ABY SIE ON ZAKONCZYL" i wyszedl... co Wy na to?

Gość lkkff
jest z toba la sexu ...zostaw go... jak mozecie dawac az tak soba pomiatac?

Gość ja powiem tak ...
jak dla mnie stwierdzenie gówniarza ....liczy się tylko on i jego przyjemność a Twój dyskomfort ma gdzieś ....masz dwa wyjścia albo odmówić stosunków analnych przed wyjściem do pracy i kochać sie normalnie albo wymagać prezerwatywy i trwać przy swoim

Gość hmmjhfk
Kiedyś jeden ksiądz w TV mówił, że w prezerwatywie to żadna przyjemność :)

Gość faevh
Twój facet to egoista..nie liczy się z tobą...ważne by jemu bylo dobrze...poszukaj sobie innego..

Gość lkkff
Quicksand--analnie czyli w dupe ....wiec ten przyklad jest nie trafiony

Gość bernadetttkaaa
wiesz, on lizal loda BEZ pieperka przez kilka lat bez szemrania z mojej strony. Niestety tabletki zle dzialaja na moje zdrowie, wiec MUSZE zrobic przerwe. Poza tym sex analny gdy on konczy we mnie np. przed praca rano jest dla mnie meczacy pol dnia, jak ze mnie to po trochu wycieka, czuje sie czasem jakbym miala biegunke. A na moje stwierdzenie, ze czasem sex w gumie bylby wskazany dowiedzialam, ze ze rujnuje nasz zwiazek. Naprawde to NORMALNE ORAZ NATURALNE>?

jaki dupek z niego...ważne jest tylko aby mu było dobrze a twoje odczucia ma gdzieś....i ten szantaż emocjonalny,że rujnujesz związek :o:O

Gość bernadetttkaaa
Ten "gowniarz" ma 40 lat, a ja 23:)

Gość jak dla mnie to okropne
kończyć w odbycie i czekać ażzacznie wypływać. FUUU Lubię seks ale analnie to tylko i wyłącznie z prezerwatywą bo przecież tam jest mnóstwo zarazków i facet może nabawić się jakiejś infekcji

Gość odpowiadając na pytanie
tak, Twój facet to idiota, na dodatek egoistyczny. nie daj się traktować w ten sposób.

skoro to taki dojrzały juz facet to tym bardziej powinien zrozumiec ze chcesz kochac sie z gumką bo tak jest dla ciebie bardziej komfortowo a nie szczelił focha jak jakiś gówniarz....czemu ty masz sie potem męczyc pół dnia? bo on tak chce? :o

Gość bernadetttkaaa
widac na niego te zarazki nie dzialaja, skoro on woli bez gumy, nawet analnie. Ja musze dbac, abysmy nie wpadli, gdybym sie nie odezwala, ze ma zalozyc prezerwatywe ZA KAZDYM RAZEM to tylko czeka na moment, az nie wiem zapomne? i bedzie mogl bez, ale nie bierze pod uwage wpadkli, tylko ja musze o to dbac do cholery! A naprawde aktualnie jestem zmuszona odstawic tabletki, bo mam problemy hormonalne... Naprawde uwazacie, ze jest egoista? Chyba tez zaczynam dochodzic do tego wniosku:O

Gość masz 23 lata
pieprzysz się ze starcem, dajesz sobą pomiatać i nie przeszkadza ci że leci ci z dupy sperma - TO TY JESTEŚ IDIOTKĄ

Gość Naprawdę.
Masz pojebanego faceta. Szok. Jakby mój mi tak powiedział to bym mu pokazała gdzie są drzwi. Do cholery nie tylko on i jego odczucia się liczą. Ty też powinnas być dla niego ważna. Najważniejsza!!! Zastanów się dziewczyno.

Gość tosia-samosia
Po chamsku postąpił.

Gość bernadetttkaaa
Piotrus - wrzuc troszke na luz bo Ci zylka peknie

naprawdę uważam że jest egoistą...twoje odczucia ma gdzieś,ważne zeby mu było dobrze a ty sie nie liczysz....tym bardziej ze piszesz ze nawet przy zwykłym seksie tylko ty pamiętasz o zabezpieczeniu...on chce zeby tylko mu było jaknajlepiej...a co gdybys zaszła w ciążę? pewnie by cię zostawił skoro teraz o głupią gumkę się obraził i wyszedł...

Gość bernadetttkaaa
a wiecie, ze musze sie zgodzic sie ze stwierdzeniem, ze moze i jestem idiotka, pozwalajac na to? byl moim pierwszym facetem i jedynym, pierwszy raz kochalam sie z nim majac 18 lat. Uwazalam, ze to wszystko jest normalne. Ale uswiadamiacie mi, ze nie do konca. A najlepsze, ze uwazam sie za w miare madra osobe, ktora sie szanuje BUAHAHA, teraz widze, ze tylko mi sie WYDAJE

Gość sama jestes idiotka
najpierw cie rucha w dupe a potem w cipe. fuj musicie miec niezle infekcje :O

Gość bernadetttkaaa
yhy - nie mam pojecia co by zrbil, jakby wpadla, ale zostalby raczej... bo on wlasciwie chce dziecka, namawia mnie, mimo, ze wie, ze ja osobiscie nie planuje dzieci wcale. Czasem mysle, ze robic to specjalnie.

Gość tosia-samosia
To idiota, gówniarz.

Gość bernadetttkaaa
no akurat nigdy nie ma kolejnosci najpierw pupa, a potem cokolwiek innego. Zawsze sex analny jest na samym koncu.

Gość dsfsfsfsdsd
Powiedz mu, ze jest jeszcze wazektomia. Co za palant.

to może specjalnie nie chce używac gumki zebys zaszła w ciążę...ale to znowu tylko swiadczy o tym ze znowu ma cię gdzies wiedząc ze ty nie chcesz dziecka....zastanów się czy taki związek ma sens...

Gość bernadetttkaaa
kiedys zasugerowalam wazektomie, a raczej zapytalam co o tym sadzi, zwlaszcza, ze ma juz jedno dziecko z 1 malzenstwa, a u kobiety to bardziej zlozony zabieg. powiedzial, ze nie ma o czym mowic, czulby sie niemesko, itd. no coz:O ale ja mam sie truc tabletkami.