Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i cooooooooooooooo

co mam robic??? POMOCY

Polecane posty

Gość i cooooooooooooooo

stalo sie!!!! przelecialem moja eks... a najgorsze jest to ze mam slub brac z nazeczona.. co teraz robic powiedziec jej??

Ja bym powiedziała, ale koniecznie przed wejściem do kościoła;) Będzie wtedy fana zabawa;)

Gość gorzka a jakże
jakbys kochal narzeczona to nie przelecialbys eks. proste? proste.........

Gość i cooooooooooooooo
moze lepiej nie mowic..

Gość i cooooooooooooooo
kocham nazeczona ale ta moja eks to fajna laska i mialem slabosc to tylko jednorazowo- dlugo sie nie widzielismy i jakos wyszlo

Gość uczicwie sie przyznaj
dziewczynie sie to nalezy

Gość kurczeniewiemm
gorzej ja Twoja ex jej to powie, pewnie w końcu się dowie... lepiej powiedz, ale ja na miejscu Twojej narzeczonej bym cię rzuciała, myślę że powinna

Gość Bragg81
sie potknąłem i na nią wpadłem traf chciał że mi stał a ona sie tak jakby sama nadziała .

Gość gorzka a jakże
jezeli przed slubem ja zdradziles to co jej zafundujesz po.......

Gość i cooooooooooooooo
kocham moja narzeczona a to nie tak ta eks kiedys mnie zostawila i wyszlo tak jakos na pozegnanie jestem pewny ze nie powie mojej terazniejszej bo mieszka w innym miescie

Gość trututu
jesteś palantem i ta Twoja eks powinna powiedzieć Twojej narzeczonej, żebyś cierpiał, bo tak się nie robi. Jak mnie były próbował przelecieć to poinformowałam o tym jego dziewczynę, ale oni byli warci siebie, nie uwierzyła ciężka idiotka.

po co sie w ogole spotykales z ex :o? przyznaj sie, nawazyles to piwo to teraz je wypij

Gość ale sie narobiło
ale ja współczuje Twojej narzeczonej, mam nadzieję że się jakoś dowie albo sam jej powiesz. Może CI przebaczy, ale musiałaby cię bardzo ale to bardzo kochać.... naprawdę baaaaaaaardzo, albo jej zaproponuj żeby ona cie z kimś zdradziła, np. ze swoim byłym i będziecie kwita tak przed ślubem 1 do 1 :)

Jak kochasz narzeczoną i jesteś pewien, że chcesz z nia być i juz jej nie zdradzisz to nie mów..........

odradzam sie przyznac, lepiej nic nie mow. narzeczona prawdopodobnie ci nie wybaczy, wiec zostaw ta sprawe a twoje wyrzuty sumienia beda dla ciebie juz wystarczajaca kara. tym bardziej ze piszezs ze to sie raczej nie wyda bo ona mieszka w innym miescie.

Gość i cooooooooooooooo
nie no nie powiem!! tylko co bedzie jak gdzies kiedys ta moja eks spotkamy

Gość trututu
wyrżnąć jajca wszystkim padalcom! jestem za kastracją! ;-P

Gość kurczeniewiemm
no musisz być w dobrych stosunkach z eks, bo może cię szantażowac nawet za pieniądze, ale to już zależy jaka ona jest. No chyba wiesz skoro to twoja była dziewczyna Moze wparować do kościoła i powiedziec może dużo rzeczy zrobić to zależy jakie macie kontakty i czy ona nie czuje do ciebie nienawiści w końcu to twoja była i z jakiegoś powodu się rozstaliście... więc musisz podjąć decyzję i sie wyspowiadaj!

Miss. M. toz to nie bylo jednorazowe!!!! Albo bylo, ale tylko pod warunkiem, ze juz nigdy wiecej nie spotka przypadkowo swojej eks. Przeciez to fajna laska jest!! Skoro on kocha narzeczona i jeszcze przed slubem przelatuje ex, bo fajna laska jest to na 100% to nie byl ostatni raz!!!! to gowno nie milosc. powiedz koniecznie narzeczonej i sie rozstancie, bo szkoda dziewczyny. Ile Ty masz lat autorze? Twoja narzeczona nie jest fajna laska? Kiedy sie rozstales z eks, ze teraz sie zegnac musisz??? Jak ktos jest fajna laska to zaraz trzeba przeleciec?? Twoja eks z pewnoscia zalatwi, zeby w jakis sposob Twoja narzeczona sie dowiedziala, gwarantuje Ci to, laski ktore wskakuja tak kolesiom do lozka, takie po prostu sa z charakteru. Ona sie predzej czy pozniej dowie.

szacunek wobec twojej narzeczonej wymaga zebys Jej to powiedzial, dlaczego macie zyc w klamstwie :o zreszta jak znow spotkasz ex to znow ja przelecisz :o

Gość i cooooooooooooooo
ona kiedys mnie zostawila wiec raczej nie bedzie robic afer raz mi esa wyslala ale jej nie odpisalem i chyba dala sobie spokoj bo nie daje znaku zycia

Gość trututu
jesteś dupkiem, bo być może w jakiś sposób dałeś jej nadzieję a kobiety mają w naturze sentymentalizm.

glupi jestes i nie kochasz narzeczonej. ponies teraz konsekwencje tego co zrobiles. a narzeczona sie dowie. wiec naprawde lepiej sam jej to powiedz. nie napisales ile macie lat i kiedy z eks sie rozstales ze teraz musiales sie tak zegnac ... i czy Twoja narzeczona nie jest fajna laska

Gość i cooooooooooooooo
kocham moja narzeczona jak nigdy zadnej nie kochalem co do wieku to troche wstyud sie przyznac ale wszyscy mamy ok 30tki a eks mnie wyjeebala ze swojego zycia jakies 4 lata temu

dlaczego sie z ex przespales? masz narzeczona i ci nie starcza :o przyznaj sie, tak bedzie najuczciwiej

Gość i cooooooooooooooo
wiem ze nie moge sie przyznac bo wszystko zniszcze

Gość i cooooooooooooooo
nie nie znaja sie i raczej malo prawdopodobne zeby sie poznaly

dokladnie tak jak pisze figofago:-) juz cos schrzaniles, a jak macie to odbudowac to na prawdzie:-) nigdy nie wiesz czy i kiedy to wyjdzie, lepiej zeby uslyszala to teraz i od ciebie!