Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i cooooooooooooooo

co mam robic??? POMOCY

Polecane posty

ehhh naprawde faceci to glupcy. moim zdaniem to niemozliwe zebys tak kochal jak mowisz. nie zrobilbys jej tego. nie masz pojecia jaki to bol. a ona w koncu kiedys sie dowie. nie wiem co Ci radzic. zastanow sie nad tym zwiazkiem, bo takie poczatki niczego dobrego nie wroza. dlugo juz ze sona jestescie? narzeczona nie ma zadnych podejrzen? ufa Ci? skad znalazles czas na zdrade? mozesz sobie sam biegac gdzie chcesz?

Gość psikk
O jaaa ale narobiłes!! czy twoja narzeczona sobie tym zasłużyła zebys ja tak zranił?ja wierze ze kłamstwo i tak kiedys wyjdzie na jaw,a swoja droga jak Ty mozesz zyc dalej z myslą ze to zrobiles?!

Gość kurczeniewiemm
jak ty tak kochasz narzeczoną i sypiasz z innymi laskami to to jakaś masakra. Mam nadzieję ż enie wszyscy faceci sa tacy jak ty. JAK możesz mówić że ją kochasz, przeczytaj sobie w słowniku co to jest miłość albo zapytaj się kogoś kto wie, bo ty nie masz o tym pojęcia

Gość i cooooooooooooooo
to byla tylko chwila slabosci stare wrocilo na chwile to nic nie znaczy a teraz nie mam zamiaru zycia sobie marnowac mowiac narzeczonej o tym!

Gość uczicwie sie przyznaj
lepiej pozniej rozpieprzyc malzenstwo :o

Gość kurczeniewiemm
mam nandzieję że ona tez będzie przeżywać takie chwile zapomnienia i dla ciebie to nie bedzie nic znaczyc, zastanow sie co ty mowisz. Czy jakby to twoja narzeczona przespała się z ex to to tez by nic nie znaczyło. na pewno

Gość i cooooooooooooooo
wy kobiety nie rozumiecie tego jestem facetem wtedy wypilem troche a ta moja eks to naprawde niezla rakieta kazdy facet by mnie zrozumial

Gość psikk
ale to nie chodzi o to ze kazdy facet by cie zrozumial! to chodzi o to ze zraniles niewinną dziewczyne-swoją narzeczona!To po co sie wiazesz z kims innym jak nie zapomniales jeszcze o swojej eks?I jeszcze w dodatku uprawiasz z nią sex? Chory jestes...jakbym Cie znała to bym cie chyba na jajach powiesila!

po slubie tez tak bedziesz, bo sie jakas rakieta trafi :o? a co bys zrobil jakby twoja narzeczona przespala sie z ex :P?

Gość i cooooooooooooooo
kazdy facet potwierdzi moje zdanie ze to nic nie znaczy

Gość psikk
No faktycznie nic nie znaczy,wiec powiedz to swojej narzeczonej to ci powie czy to nic nie znaczy a potem puknij sie !

wlasnej woli nie masz? jestes pewiem ze sie to znow nie przydarzy i nie skrzywdzisz poraz drugi narzeczonej :o?

mozesz tez chodzic na dziwki bedac w zwiazku, to pewnie tez nic nie znaczy :o

Gość i cooooooooooooooo
napewno nie i juz nigdy nie bede myslal kutasem

Czyli jej tak naprawdę nie KOCHASZ! bo by się to nie zdarzyło. Najpierw zadaj sobie pytanie jak ty bys się czół na jej mijscu i czy ty byś chciał by zdradzony.. jeszcze bym zrozumiała jak byś był 20 albo 30 lat po ślubie i w wasz związek weszła nuda i nostlgia... Ja bym nie chciała by oszukaną.. Nawet jak po czasie bym się dowiedziała to bym z domu Cię wykopała i ślubi bym unieważniła!

Gość mysle ze on czół by sie dobrze
:D

Gość i cooooooooooooooo
naucz sie pisac najpierw a pozniej zacznij sie wypowiadac ;p