Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łokitoki ki

Dla mnie sex mógł by nie istniec.......czy dla kogoś jeszczce jest to zbędne??

Polecane posty

Gość łokitoki ki

po prostu sex nie sprawia mi w ogóle przyjemności....:( nie mówiąc już o orgazmie po prostu nie mam:( czy tez ktoś czuje podczas sexu tylko dyskomfort??? czy to się w ogóle zmieni??

Hmm moze jestes aseksualna ale to zalezy. Jesli masz czasem na niego ochote tylko w czasie stosunku nie czujesz przyjemnosci (tak jak np ja) to nie jestes bo ten pociag jednak jest ale jelsi kompletnie nie masz ochoty w ogole nie myslisz o tym to jestes aseksualna

Gość łokitoki ki
nie nie ochota jest i wszystko jest ok sama potrafię sie zaspokoić i jest ok tylko partner jakos już nie:(

Gość mam to samo kiedys
byłam wulkan sexu a teraz;/...mąż sie wogole nie stara ( ponad rok po slubie) kiedys moglismy to robic wszedzie a teraz szybko , prysznic i zmiana tematu, czasem powie po ze kocha , buziak i tyle;/..nie mam orgazmu,wogole nie mam ochoty zeby sie do mnie zbliżal, zraziłam sie osttanio okropnie, zaczełam juz miewac fantazje erotyczne z innym facetem( wymysliłam go sobie poprostu;/..ze mnie kocha,pragnie i takie tam) no i wtedy sie podniecam ....a jak patrze na niego...;/;/;/..palnąć se w ŁEP

Gość łokitoki ki
:( młodziutka może i młodziutka zależy kto to pisała mam 21lat i sex jest dla mnie standardówą zawsze tak samo i bez płenty może to i moja wina bo sie nie wczuwam ale uwierzcie mi naprawdę mi sie nie chce próbowałam coś urozmaicić ale nic zawsze jest tak samo:(

Gość rew34
ja jestem prawiczkiem mam 27 lat i tez mnie nie interesuje seks . Zyje w czystosci i nie daje sie słabosci

Gość więc według ciebie kto uprawia
sex, żyje w NIECZYSTOŚCI tak ? Masz na głowie moherowy beret ? Czy może porypało cię już do końca.