Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjhfrgvjn

mp3 mi sie zepsuło

Polecane posty

Gość sdjhfrgvjn

mam problem od niedzieli nie działa mi mp3. Kupiłam je rok temu z firmy creative 2 giga kosztowąło 200 zł z głośnikami i w ogóle. w niedziele słuchałam sobie puźniej je wyłaczyłam i chciałam puźneij znowu posłuchać i nie chciało sie włączyc. Próbowałam podaczać kablem do pradu ale nic, i do komoputera też nic w ogóle nei wykrywało nowego sprzetu. Wina słuchawek napeno tez nei ejst bo i lprzy odłaczonych próbowąłm włączyc .Co to morze być? Czy mp3 juz jest nieużyteczne czy jakoś da sie naprawić?? :)

Gość ghjkl
tak ,tak sprzedaj "MORZE" bedziesz miała z czego "PUŹNIEJ" sie uczyc

Gość tylko nudne trolle
zamulaja każdy topik wyszukiwaniem błędów ortograficznych, literówek etc...looknij na wikipedie pod hasełko trollizm, przeczytasz tam o sobie ostrasiostro :)

Gość marus
tych błedow nie trzeba wyszukiwać ,one same rzucaja się w oczy.Pewni jestes taki sam tepak jak autorka tematu.

Gość i tym sposobem
para trolli udupiła temat - to było pytanie o mp3 :)

Gość sdjhfrgvjn
dobra, dzieki ;/

nie wydaje mi się, by był sens naprawiać taką mp3, najpewniej okaże się, że bardziej opłacalne jest kupno nowej... ja mam od jakiegoś czasu mp3 sandiska, dorwałam w sklepie antontech za niecałe dwie stówy, jak dotąd nic mu nie dolegało, a eksploatowany jest dość mocno.

Gość soluszjon
wejdź na stronę creative i odszukaj swój model mp3, najprawdopodobniej musisz ściągnąć nowe oprogramowanie do tego modelu, które tam jest udostępnione, albo ponownie stare...ja tak miałam ze swoją mp3, nie dało się sformatować, różne komputery nie wykrywały jej, ale potem było normalnie. działaj!