Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwneczynie

dziwny sen lub nie dziwny?

Polecane posty

Gość dziwneczynie

Dziś mi się śniło słuchajcie że stoję w pewnym miejscu i ...no właśnie odpinam z tablicy pinezkami pewne rzeczy - coś jakby takie malutkie gazetki tam przyczepione. Stoją tam ludzie, zastanawiają się co robić, a ja sobie dwie odhaczyłam i później weszłam do środka by sobie je przeczytać. Co to może oznaczać? Normalnie nie czytam żadnych gazetek i nie odpinam niczego z tablicy ogłoszeń. Ktoś wie?

Gość sesesesese
albo zostaniesz wandalem

Gość dziwneczynie
No nie wiem czy nastąpi zamach w Burkinafasa - ale coś mi to przypomina. Może coś związanego z wrogiem? Normalnie nawet nie czytam jakichś ogłoszeń a tu UKRADŁAM można rzec 2 małe gazetki. Takich małych gazetek nawet nie produkują. Takie malutkie one były - 1/4 A4. Dziwne, nie?

Gość dziwneczynie
No nie byłam wandalem albowiem KULTURALNIE zdjęłam gazetki nad którymi obradował jakby niezły tłumek. Po prostu je odpięłam i poszłam. Czy zrobiłam dobrze? Okaże się w dzisiejszym śnie?

Sny zazwyczaj coś oznaczają jeśli ktoś w nie wierzy! ALe nie każdy sen coś oznacza... Może dotyczyc jakiś emocji chęc czegoś doświadczyc, a nawet związane z jakimś przeżyciem

Gość dziwneczynie
No wydaje mi się, że chodzi tu o sytuację stresową z przeszłości. Tak sobie myślę. Ale nie wiem. Zobaczymy co mi się przyśni dziś. W ogóle zamierzam założyć sobie sennik. Mam tyle snów związanych z życiem mym, że muszę je zacząć spisywać. To dobre zajęcie na bezrobociu.

Gość masmas
to znaczy ze ukradlas komus cos sprzed nosa (sprzątnęłaś), co dla ciebie jest/bylo lub bedzie malo wazne a dla kogos mogloby byc bardzo znaczace...tylko dlaczego ? moze faktycznie wrogowi chcesz zrobic na zlosc, on moze np.bedzie potrzebowal jakiejs , czyjejs pomocy, pracy dla niego bedzie to wazne, a ty sprzątniesz mu to sprzed nosa zeby sie odgryzc- zemsta zemsta bywa slodka :)

Nie kiedy osoba śniąca ma sen ponieważ źle wypia.. Ja naprzykład wierze w sny... i mi się sprawdzają... Już nieraz przez sen czułam, że będzie np. coś nie tak... ;/

Gość dziwneczynie
Dużo masz racji wiesz - bo ci ludzie stali tak i się gapili, a co tam było to i tak nikt nie widział i po prostu wzięłam i odpięłam nad czym tam tak debatowali i...poszłam do ciepłego se poczytać i tyle. Czasem tak jest. No - zobaczymy co będzie dalej.