Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona_panienka

Wybór studiów

Polecane posty

Gość czerwona_panienka

Drogie dziewczyny chciałabym poznać Waszą opinię na temat uczelni państwowych i prywatnych. Jestem tegoroczną maturzystką i chciałabym iść na pedagogikę i nie wiem czy wybrać uczelnię państwową czy prywatną czy studia dzienne czy zaoczne. Liczę na Wasze doświadczenie i rady

Gość panstwowe dzienne
i na inny kierunek

Gość jeśli pedagogika to
dzienne po zaocznych mogą być problemy ze znalezieniem pracy chociaż do tego roku niezależnie czy skończysz zaoczne czy dzienne dyplom był taki sam i ani słówka o zaocznych czy państwowe czy prywatne to twoja sprawa-na tych drugich jest większa laba, warunki i poprawki egzaminów płatne myślę jednak, że pedagogika to kierunek bez przyszłości, chyba że w dorosłym życiu zadowolą cię zarobki w granicach do max. 1800zł

Gość czerwona_panienka
Może i pedagogika to kierunek bez przyszłości ale chyba nie ma sensu studiować coś co mnie zupełnie nie interesuje. Chciałabym wybrać specjalizację nauczanie wczesnoszkolne i przedszkolne ponieważ kocham dzieci :P a od dziś egzaminy poprawkowe na dziennych są darmowe

Gość ciężko ci będzie
ale skoro czujesz że to twoje powołanie :) przedszkolanek w Polsce pod dostatkiem - ciężko będzie się przebić