Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukiereczek86

SZPITALE W ŁODZI

Polecane posty

Witam. Czy któraś z forumowiczek może polecić któryś szpital położniczy w Łodzi. Czy dostępne są tam jakieś opcje dodatkowe : takie jak osobna sala, zachowana intymność kobiety itp. ? I czy wiażą się one z jakimiś konsekwencjami pieniężnymi? Proszę o podpowiedzi.

ja rodziłam w rydgierze na sterlinaga jest osobna sala no rodzinnego porodu oczywiscie za to sie płaci ile nie wiem ja rodziałm 2 lata tem było ok ja na warunki

Może CZMP? Znieczulenie za darmo, można rodzić z osobą towarzyszącą i są też osobne pokoje...o ile są akurat wolne. Z tego co wiem nie płaci się za poród rodzinny, tylko towarzysz musi mieć odpowiednie ubranie, które kupuje się w szpitalnej aptece.

Dziękuję za podpowiedzi. Ja osobiście zastanawiam się nad Madurowiczem. Słyszałam dobre opinie o tym szpitalu. I tam w przychodni przyszpitalnej chodzę do ginekologa. Ale nic więcej też nie wiem - jakie są warunki itp. A na Sterlinga jeszcze na początku ciąży byłam do gin. zapisana ale moja siostra rok temu tam rodziła i nie wspomina tego dobrze. Zresztą byłam świadkiem traktowania pacjentek przez położne. Ale pewnie co położna to inna i co kobieta to inne wrażenie. Jak coś to piszcie jeszcze. Chętnie posłucham rad. ;)