Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3dziestka

jak się czujecie?

Polecane posty

Gość 3dziestka
aky współczuję ja jak miałam tyle co Ty to w mleku się kąpałam :) bierz magnez i odżyjesz, powaga

Gość 3dziestka
wow, jeszcze dodatkowo gratisik mnie czeka, pomyśle :p dorzuciłbyś jeszcze coś

Gość 3dziestka
znudził mi się czysty róż, potrzebuję złamania i nowego doznania :D

Gość 3dziestka
rocky poszedł nasmarować ręce :P

a tak na chwilę z innej beczki chcę wstawić zdjęcie w stopkę jak mam to zrobić bo ja stara już jestem i się nie znam :P

3dziestka ja w sumie nie pamiętam swoich 30-stych urodzin ,bo to dawno było :P ...wiem tylko,że były w Hiszpanii i było całkiem fajnie! :classic_cool: blokers przykro mi,ale to co napisałam wcześniej o wysyłaniu fot to prawda :)

Gość Rocky masturbator
a ktura z was chce mi obciagnac z polykiem?

hhhhmmmmmmm Hiszpania .............. dla mnie odpada - za dużo osób by nie dało rady jechać trzeba zrobić z pompą ale w Polsce

blokers-bynajmniej Piotrusia,aczkolwiek nie słodkiego i nie z tego forum :P ...choć któż to wie czy nie grasuje on gdzieś tutaj? wszystko możliwe ;) a nie znam takiego nicka Słodki Piotruś,ale już go lubię ...za imię :P

teraz na pewno się udało a o jakim Piotrusiu mowa? chętnie dowiem się więcej :P kurde, mało ludzi po 30 na forum chyba rzeczywiście całują męża i dzieci na dobranoc

Gość La vie quitodienne
A jakie masz włosy? oczy ładne.. pasowałyby ci grafitowe cienie z siwym..lub leki lila-róż-fiolet..takjie perłowe;) beże też..i jasny pudrowy róż

Heh ja mam dopiero 21... ale myslę, żę 30 lat. to wiek, kiedy za nic nie można się poddawać. Powinnąć czerpać z życia jak najwięcej, rób to na co masz ochotę, co sprawia Ci frajde. Jeżeli nawet pojawi się kiedyś zmarszcza, to przeciez nie koniec świata. Głowa do góy i wykorzystaj dobrze swoje życie...masz je tylko jedno..:)

Gwiazda88 dzięki, tak właśnie mam zamiar żyć zadna zmarszczka mnie nie przerazi, wiem że jak kobieta chce to nawet w wieku 50 lat może wyglądać i czuć się dobrze w swoim wcieleniu