Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3dziestka

jak się czujecie?

Polecane posty

"gwiazda88, przyszalałaś... dałaś text jakby pięćdziesiątkę 3dzistka przekraczała'' dokładnie :D a Słodkiego Piotrusia już nie lubię,ponieważ inne zdanie mam o Simonie M. moim zdaniem nie ma kogo żałować...

jeszcze parę miesięcy mi zostało do tej magicznej daty, ale jakoś nie wydaje mi się, by moje życie uległo drastycznej przemianie w związku z powyższym :D

a ja jakąś przemianę czuję, mam dużą energię życiową, na wiele rzeczy patrzę inaczej, jakoś prostsze wszystko

Gość La vie quitodienne
zmarszczki? A jakie? Kurze łapki czy linie pod oczami?:) Używasz już jakiś kremów;)?

a to gratuluję :) ja mam takie momenty, kiedy wydaje mi się, że dokładnie wiem, jak będzie wyglądało moje życie do późnej starości :o zazdroszczę ci tej nutki szaleństwa, bo sama bym go chciała jeszcze zakosztować (aktualna stagnacja, to chyba kara za zbyt hulaszczy tryb życia na studiach :D )

nie no bardziej kurze łapki :D używałam OLAY, a teraz odkryłam ziaja 30+ z algami morskimi i jestem zadowolona. Cena niska i naturalne składniki. Polecam

Gość Agani
A ja bym chciala pojechac do domu... juz..

patty, ja do niedawna również myślałam że życie mi umyka przez palce i nic sie nie da już z tym zrobić. Tylko dom i zadania kury domowej do wykonania. Ale któregoś dnia wstałam i doznałam olśnienia: przecież życie dopiero się zaczyna i to od nas zależy jak je spędzimy dalej.

Gość Romano Sexmacher
3dziestka ja pogadam z toba o jebaniu po trzydziestce :)

Gość Romano Sexmacher
Mam i chętnie przeoram ci odnyt. Co ty na to? :)

daj namiary, jak kupię trochę ziemi to się odezwę do ciebie - przeorasz mi wtedy pole a kombajn masz?

Gość Romano Sexmacher
Tak, mam hodowlę trzody chlewnej pod Białymstokiem :)

Gość Romano Sexmacher
Za loda z połykiem masz do wyboru pustą, wymytą oborę albo z tucznikami na 24h do dyspozycji. Tuczniki dokarmiane są automatycznie więc w orgii nikt nie będzie przeszkadzal :)

no ja też czekam z niecierpliwością na normalnych ludzi z którymi można porozmawiać o życiu po 30, ale jak widać nie da się

Gość Romano Sexmacher
Ja roocham puste panny typu bląd lalunia na szybki numer :)

Gość trzytrójki
ja jestem tzw starą panną i ostatnio nawet...bardzo szczęśliwą. dużo szczęścia dają dzieci(rodzeństwa) i myśl że jeszcze dużo w moim życiu mogę poukładać. nie jestem w związku i nie rodzę dzieci bo zwyczajnie nie zaufałam nikomu na tyle, żeby rodzić mu dzieci i być od niego zależną. nie wiem jak wy to kobiety godzicie, to mnie bardzo martwi bo często obserwuję, że dziewczyny klepią biedę, rodzą dzieci a rumak hasa sobie po barach...żenada pozdro

Gość dromader
eeee tam luzik, 33 na karku i nie ma stagnacji ja na 30 urodziny wrzucalam kwasa zajebiscie bylo:)

to fakt że dzieci dają mnóstwo szczęścia ale wiele ludzi sądzi że jak się ma dziecko/dzieci i męża to nie można być już spontanicznym, szalonym i spełniać się w życiu jako jednostka.