nudy1234 0 Napisano Październik 28, 2009 czy bolace sudki sa objawem poczecia ?? okres powinien byc za 12 dni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fvbgn Napisano Październik 28, 2009 za wczesnie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sutki kochana Napisano Październik 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Październik 28, 2009 suDki? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to sa Napisano Październik 28, 2009 sudki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dcfvbghnjm Napisano Październik 28, 2009 Czepiace się szczegółów. Odpowiedzcie na pytanie , a nie się ciskacie . Za wcześnie na jakiekolowiek objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak cos to masz wlasnie Napisano Październik 28, 2009 owulacje i dlatego cie SUTKI bola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chelsie 0 Napisano Październik 28, 2009 tez tak mialam raz.. mialam wtedy owulacje, ale nie wiem czy to od tego czy po prostu od tego ze moj chlopak mi je piescil;D hehe W sumie meczylam sie tak tydzien... i bolaly jak tylko je dotknelam i byly twarde i sterczace... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam zawsze bolące SUTKI Napisano Październik 28, 2009 na kilka dni przed miesiączką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Październik 30, 2009 Sutek to cała pierś. Pewnie chodzi Ci o brodawki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach