Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam wiedziec ile

puplit komputera - zwierciadło duszy

Polecane posty

nic dziwnego, że cię skręca skoro męczysz się dalej z najgorszym systemem, jaki wypuścił małymiękki - VISTĄ :D PS: od tygodnia to siódemka dostępna jest tylko, dla takich kretynów jak Ty - zainteresowani (w tym ja) mieli angielską wersję RTM już w sierpniu :D

ludzie używają narzędzi windowsowych, np. exploratora widnows czy prościej - mój komputer

Gość Aga Baba Jaga
A ja mam zdjęcie z sesji Annie Leibovitz dla Disneya z Michaiłem Barysznikowem jako Piorusiem Panem. Polecam jej fotki są piękne.

kłótnia byłaby wtedy, gdyby owe lachony wiedziały coś więcej na temat systemów operacyjnych niż daty ich oficjalnych premier :D

idź idź, poczytaj egielda.pl, może zaskoczysz mnie datami jakichś nowych premier hahaha :D

Gość krytyczna
Jarek, widzę, że się zestresowałeś. może pograsz w jakieś gierki dla relaxu :D buhahahahaha

numer seryjny 7mki mozna sciagac za darmo od chyba roku :O wciaz mozecie to zrobic :O btw ja mam zmienny pulpit nie bede czekac pol h czy co ile sie zmienia zeby robic screeny kazdego obrazka :P

Gość Darrieus
A jak mam czarne tło, ok 100 ikonek, w tym ani jednej gry to kim jestem. Kosmitą ?

"numer seryjny 7mki mozna sciagac za darmo od chyba roku" podobno można od 2 lat gdzie byś wpisywała te numery? do wersji beta czy RC? RTM dostępny jest chyba od połowy sierpnia, polski RTM od początku października, tylko te wersje tak naprawdę się liczą jako win7

Gość jaruś wciąz dobrze potrafi
zamknąc komus jape :classic_cool: