Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnyfacet

Krótka piłka dziewczyny czy mogłybyście po pierwszym spotkaniu?

Polecane posty

Gość La vie quitodienne
Nie. Nawet po 3,4..itd;) Chyba tylko puste kobiety idą na to. Bo nie mają tematów, nie umieją się usmiechac więc czas zapełniają tym:D

Gość wtrące
Ale co "czy mogłybyśmy po pierwszym sppotkaniu"?

Gość La vie quitodienne
ALbo.. i tu już z psychologii zachowań.. przyjechał do nich. Jeszcze oficjalnie nie zerwał z dziewczyną zagranicą. Ona o tym wie. I wie, że może widzi go pierwszy i ostatni raz w życiu i...zabiera się za jego spodnie:D Tak podryw, by wiedział co może zyskac będąc z nią. Ciekawe, w jakim wieku miałą 1 sex. Chyba każdemu oferuje na 1 randce sex, bo nic innego nie ma do zaoferowania:D

Gość mała Emilka
oczywiście,że tak:p mój mnie poderwał przez internet :)gdy już zerwał ze swoją dziewczyną -spodobaliśmy się sobie ,znamy się z uczelni ... doszło w końcu do spotkania i nie mogliśmy się powstrzymać i zrobiliśmy to. raz napisał mi takiego sms-a: "słodkie pocałunki, wspomnienie Tatr i Twych cudownych oczu" ach.... dodam,że on ma 35 ja 23 lata jest moim Ukochanym już od sierpnia:)

Gość eeeeeeeffffffffffl
tak,zrobilismy to na pierwszej randce,pisalismy ze soba przed spotkaniem nawet dosc dlugo, teraz jestesmy juz rok w zwiazku i mieszkamy ze soba razem,to ze idziesz do lozka na pierwszym spotkaniu nie swiadczy o kobiecie o tym ze jest jakas puszczalska, co innego "one night stand"