Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem normalna dziewczyna 85

dowiedziałam się smutnej rzeczy..............

Polecane posty

Jakiś czas temu uczyłam w jednej szkole językowej, tak trochę 'przelotnie' nie byłam tam na stałe. Dzisiaj dostałam smsa, że zmarł dyrektor tej szkoły po jakiejś krótkiej chorobie....całkiem młody facet, w sumie prawie w ogóle go nie znałam, był parę razy jako metodyk na moich lekcjach i takie tam na korytarzu parę razy....ale kurcze przykro mi bardzo, w dodatku ja nie wiem czy mam taką silną intuicję czy co się dzieje, w każdym razie dzisiaj zupełnie przypadkowo i bez uzasadnienia sobie o nim przez chwilę myślałam, nie mam pojęcia dlaczego, jakoś tak mi się przypomniało jak byłam na takim szkoleniu itd.....kurcze blade:( mieliście tak kiedyś, z tą intuicją?

ja mam tak z ciązami:o czasem tak mam ze sni mi sie ze jestem w ciazy...np raz mi sie to ni albo dwa razy....a w krotkim czasi eokazuje sie ze ktos z bliskiego otoczenia jest w ciazy:o mam tak odkad moja siostra zaszła z moim siostrzencem heh:D

Gość anglistyka
? on był Polakiem?

Gość nie lubilam nigdy rozanca
{*]

Gość podobna historia
ale wykładowca Amerykanin na anglistyce językoznawstwo wykładał ta zbieżność mnie uderzyła

Gość La vie quitodienne
takie życie... Ja pamiętam, jakie mądre zdanie wypowiadał mój Pan od anglistyki:) Ale zachowam je dla siebie:) Tym bardziej, że Jego już nie ma... Fajny dziadziuś był z niego... 🌻 dla NIego....w obliczu śmierci, życie jest takie bezsensowne...I jeszcze ten mglisty listopad...