Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna andzia ma wychodne

Nie chcę dziecka,żeby mu nie zgotować swojego losu brzyduli

Polecane posty

Gość pomysl sama.....
no ja tez rozumiem, ze ma sie obawy...szczegolnie takie czasem nie do konca uzasadnione ale jednak gdzies tam w nas siedza... tak wiec ta sugestia ze specjalista, to nie bylo na zasadzie, ze potrzebujesz leczenia ale czasem po prostu warto porozmawiac z jakis terapeuta, ktory pomoze nam uzmyslowic sobie czego tak naprawde sie obawiamy... bo czesto okazuje sie, ze prawdziwe przyczyny siedza gdzies tam gleboko w nas i nie do konca umiemy sobie uzmyslowic co jest powodem takiego, a nie innego strachu :)

Gość reg
rozumiem Cie ,bo miałam ten sam problem.ruda piegowata dzieci byłu strasznie okrutne..przerąbane dziecinstwo.w szkole średniej też nie najlepiej zawsze fajna kumpela a nie dziewczyna o której myśli sie poważnie.pożniej poznałam chłopaka na studiach jesteśmy b udanym małżenstwem.i mamy już jedno dziecko..dziewczynkę..też sie bałam zeby nie była ruda bo nie chciałam zeby cierpiała jak ja...ale myslę że Bog mi to wynagrodził..mam śliczną córeczkę szatynkę o ciemnych włosach..wszędzie gdzie z nia pójde wszyscy sie zachwycają nad Jej urodą...myśląc o drugim dziecku znowu mam lęki,znowu nie chcę rudych włosów,które były dla mnie jak stygmaty..boję się że mogę nie mieć już tyle sZczęścia..ale jak nie spróbuję to0 się nie dowiem ...

Gość gość
smutne autorko,ale widac ze jestes madra osoba. jest nadzieja jakby dziecko sciagnelo skore z ojca,ewentualnie byloby mieszane ale to totolotek

Gość gość
Tez tak miałam. Rude włosy , piegi ciagłow docinnki rówiesników. Nabaiłam sie masy kompleksów. Nic chciałam dzieci. Poznałąm fajnego faceta i sa dzieci . Syn odziedziczył rude włosy i piegi po mnie ale układ twarzy i oczy ma taty. Jak narazie w klasie ma najwieksze powodzenie wśród koleżanek . Był okres ze na wakacjach nad morzem ludzie zatrzymywali sie i prosili czy mogą zrobic sobie z nim zdjecie bo wyglądał jak aniołek . Córka tez odziedziczyła urode po tacie . Wszyscy mówia ze bedziemy musieli jej pilnowac....

Gość goÅ�Ä�
,

Gość goÅ�Ä�
,

Gość goÅ�Ä�
,

Gość goÅ�Ä�
,

Gość goÅ�Ä�
,