Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalifornijka123

Czy Wy też macie dosyć swojego 8-miesięcznego dziecka?

Polecane posty

Gość mammcia kalinnkii
ja mam 7- miesieczna corke.i mala zasnela i dopiero mam spokoj.DZis wstala o 6 rano.

Gość ja nie mam dzieci ale
to nie zmienia faktu że czasem mam dość nawet samej siebie

Gość nie mam dosć
do 3 miesiaca to było cieżko a teraz jest super! nie wyobrazam sobie życia bez moich dzieci, są takie kochane

Gość każdy może mieć gorszą chwilę

Gość a te wyzwiska to
pisza kobiety ktore nie potrafia zajsc w ciaze zala sie na czarno jako to biedne , a pozniej na czerwono rzuclaja wyzwiska:O to raczej wy ktorzy miesem rzucacie nie powinniscie byc matkami :P kazdy gorsza chwile moze miec !! i basta jest to calkiem normalne :) pozdro..

Gość zgadzam się z powyższym
jeśli kogoś byle tekst jest w stanie wyprowadzić z równowagi i sypie wyzwiskami to tym bardziej nie nadaje się do opieki nad dzieckiem bo gdyby było niegrzeczne to jak wtedy by je traktowali gdyby stracili cierpliwość aż strach pomyśleć. A dzieci potrafią być nieznośne

Gość kalifornijka123
ja bardzo kocham moje dziecko, opiekuje się nim, dbam o nie by niczego mu nie brakowało więc wyrodną matką nie jestem. ale mam go czasem serdecznie dosyć, krzywdy tym nikomu nie robie

nie rozmieszajcie mnie te ktore pisza by oddac do domu dziecka i o wyrodnych matkach. :D chyba naprawde nie macie dzieci ze nie miesci Wam sie w glowie ze czasami dziecko da tak popalic ze ma sie wszystkiego dosc a mimo wszystko kocha sie to dziecko najbardziej na swiecie

Gość no wlasnie facet...
wiec co ty mozesz wiedizec o wychowywaniu dziecka?😴

Gość a moze prosciej
oddac je na kilka dni do opieki tatusiom, ktorym sie wydaje, że zajmowanie sie dzieckiem to sama radosć...pewnei ze radosc jak sie z nim chwilkę pobawi a potem wroci do swoich zajec:o

Gość sorry ale jesteś nienormalny
coś z tobą nie tak

Gość czyzby to wyzej
to prowokacja matki-Polki:P

moze i tak ale ja osobie tak wulgarnej i ograniczonej umyslowo nawet chomika bym pod opieka nie zostawila :O moj maz wie jak nasz synek potrafi dac popalic wiec on rozumie ze czasami ja po prostu mam wszystkiego dosc, wtedy bierze malego a ja ide odsapnac, naladowac baterie.

Gość o klusko chyba
komus nadepnelas na odcisk:P

:D najbardziej to mam dosc takich polglowkow jak Ty i wtedy nawet i miesiac z marudzaca piatka dzieci wydaje sie przyjemniejszym doswiadczeniem niz czytanie takiego belkotu

Gość gjvjhvjkh
naprawde oddalam swojego bachora. Jestem teraz zadbana i zadowolona z siebie. Umawiam sie z facetami i kumpelami. Nawet nie wiecie jak duzo kasy kosztowaly pieluchy, zarcie dla dziecka itp.

Gość dobra pani dobra
jejku ludzie po co tyle chamstwa???? nie można kulturalnie wyrazić swojego zdania???

Gość no popatrz gjvjhvxcd
a inne mają i dziecko i robią to co ty:P:P:P:P potrafia wszystko polaczyc (no moze z wyjatkiem faceta bo tego juz mają:P

Gość ojej ale poziom
dyskusji wysoki, chyba jestem zbyt tępa na taką dysputę kluska trzymaj się i nie daj się :D sraczkom mówię NIE

Gość to straszne ze na tym forum
są osoby, ktore sledzą cudze wpisy i generalnie zyją tym co sie dizeje na forum (totak odnosnie "przesladowcy" kluski serowej).

to tylko irytacja i nie ma w tym nic zlego. zlosc mija i nadal kochamy te nasze serduszka. slodziutkie....❤️

Gość bershkaaaa
każda matka ma prawo do zmęczenia małe dzieci są wymagajace mój ma teraz okres marudny nie chce spac w dzien i ciągle jęczy ale kocham go i nic w tym dziwnego,ze chciala bym odpoczac i nabrac sił

mam 3 miesieczna coreczke i choc czasem daje mi do wiwatu to nie zamienila bym tcvh chwil spedzonych z nia na nic innego... moja coreczka w 15 dobie zycia wyladowala w szpitalu moglam ja stracic przysieglam sobie ze co kolwiek by sie nie dzialo bede kochac i szanowac moje dziecko nawet gdy bede zmeczona, zla, nawet jak nabroi kiedy kolwiek w zyciu, bo bardzo je kocham, to jest owoc milowci za ktory dziekuje losowi. NIgdy nie bede wyrodna matka. Czasem jestem zmeczona ale za to szczesliwa i ciesze sie macierzynstwem, bo nie kazdemu jest ono dane... wiem co mowie... czasem mam dosc ze wzgledu na zmeczenie, ale to kiedys minie. Nie jest zle i nie ma co narzekac:) czasem sa gorsze dni ale wiecej tych spanialych :) pozdrawiam