Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do oceny - zdjecia mojego ...

do oceny - zdjecia mojego ...

Polecane posty

Gość bronka z warszawy
czesc, daj mi jeszcze tych super fotek, najlepiej na maila :)

Gość cooooo
zastanawiam się jaki masz cel w tym żeby na kafeterii zamieszczasz takie obleśne foty....chłop 23 lata i takimi rzeczami sie zajmuje... noł koment!!! pustak pierwsza klasa w wersji męskiej

Gość travec
stary ile ty masz tych fiutów? Jeden z grzybem, drugi z trądem, trzeci z pryszczami! Poka poka czwartego geju jeden niedowartościowany

Gość travec
jak 4 bedzie ok, moze bedziesz mogl mnie wydupczyc :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja powiem ze dłonie masz ładne, zadbane :))

Gość do oceny - zdjecia mojego ..
Heh.. Widze ze sporo tutaj postów przybyło pod moim nickiem ;p Aczkolwiek fajnie jest przeczytac pozytywne opinnie o sobie.. W rzeczywistosci nie slysze tego tak czesto.. A dlaczego wystawiłem tutaj takie zdjęcia ? A chocby z czystej ciekawosci.. Nie jestem akurat jednym z tych napalonych facetów.. Poprostu zauwazyłem ze czesto tutaj są wstawiane takie zdjęcia.. Pomyslałem ".. A ciekawe jak mój by wypadł.." , nie mam tez zamaru robic tego notorycznie.. Jak co niektorzy tutaj.. Moje zycie hmm.. intymne legło w gruzach ;p I miło jest czasem chocby nawet w taki sposób się odrobine dowartosciować.. Nie widze w tym niz złego.. Nikogo nie zmuszam do ogladania moich zdjęc.. Jeszcze raz dziekuje za wszystkie miłe słowa.. Szczególnie dwóch osób ;)