Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skaftadottir

Kafeteria to mega dno.

Polecane posty

Gość skaftadottir

Ci wszyscy wartościowi ludzie, którzy cokolwiek w życiu znaczą i byli niegdyś uczestnikami tego forum - można nawet śmiało powiedzieć, że je budowali od podstaw - zdezerterowali lata temu. Na ich miejsce napłynęło kupę wszarzy, którzy nie mają pojęcia kto napisał Medaliony, albo jak wyznaczyć macierz kowariancji, za to bezbłędnie i o każdej porze dnia i nocy potrafią wypowiedzieć trzy magiczne "frazy": ch*j ci w d*pę, wypie*dalaj głupia pi*do i jesteś zasraną ku*wą. Dlaczego nikt jeszcze nie zlikwidował tego idiotycznego forum, albo przynajmniej nie moderuje surowiej tych wszystkich niczego niewnoszących, a bardzo często uwłaczających ludzkiej godności wypowiedzi sfrustrowanych nieudaczników życiowych? A i wiecie co jest najsmutniejsze? - To, że 80% z was to kobiety, żony i matki. Nieraz aż wierzyć się nie chce oczom.

Gość hnjhjuyj
A i wiecie co jest najsmutniejsze? - To, że 80% z was to kobiety, żony i matki. Nieraz aż wierzyć się nie chce oczom." O wiele bardziej smutniejsze jest to że te 80% matek i żon jest wymysłem, kłamstwem osób samotnych i nastolatek.

Gość skaftadottir
Problem w znacznej mierze dotyczy wątku pt. "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci", dlatego wrzucam temat konkretnie tutaj, a nie na "Dyskusję ogólną". - To do informacji tych, którzy zapewne zarzucą mi zaraz brak związku tego postu z tematem.

Gość dziwne....
Masz moje poparcie!

Gość zng fnmbhgxm
zgadzam sie jest tu wiele mamusiek,ktore maja dzieci tak je kochaja i maja kochajacych mezow a gdy ,ktos inny napisze cos co im nie pasi potrafia jechac jak po smieciu naprzeklinac ile sie da i czego ucza takie matki swoich dzieci na porod ,macierzynstwo i wychowywanie dzieci jest najwiecej takich postow gdzie pluje sie jadem dziekuje

Gość skaftadottir
Do hnjhjuyj > Niekoniecznie. Zdziwiłbyś się, lub zdziwiłabyś się ile takich kobiet mija nas codziennie na ulicach naszych miast, stoi koło nas w tramwajach lub kolejkach do kasy w spożywczym. Niestety istnieją i są jak najbardziej realne. Część - to jak piszesz - mitomani i tu się z tobą zgodzę, ale to niestety TYLKO frakcja, natomiast pozostałe z nich rzeczywiście istnieją i mają się całkiem dobrze...

Gość incognitooooo
tak to prawda,ale nie wszystkie watki zarazone sa plugawymi wypowiedziami;)

grunt to byc zawsze anty i na pomaranczowo, a na czarno to takie gzreczne :/ ehh zaklamanie... najlepsze jest to ze jak tylko cos jest nie tak to mamuski zaczynaja od wyzwisk dotyczacych wyksztalcenia, zarobkow czy pochodzenia, niby same inteligentne bogate i najmadrzejsze, chyba sie za duzo mody na sukces naogladaly ...

Gość skaftadottir
Praktycznie wszystkie lub co drugi zakładane po 2007 roku. O tym co dzieje się od początku 2009 nie wspomnę, bo brak mi słów.

Gość incognitooooo
ja przynaleze do topiku z terminem, fakt pojawiaja sie sporadycznie trolle lecz nikt nie zwraca na nie uwagii,topiki z tysiacami wpisow sa wiarygodne i kulturalne;)

Gość skaftadottir
Nie ukrywam, że byłoby niezmiernie miło gdyby zabrała głos w tej sprawie nasza "wspaniała" Modea i włączyła się tutaj do dyskusji. Swoją drogą, to ciekawe co miałaby w tej kwestii do powiedzenia? Zarówno ona, jak i inicjatorzy forum.

Gość incognitooooo
tez jestem bardzo ciekawa,mysle ze mozna by bylo oczyscic kafe.....choc juz sama nie wiem:(a smietnik dla tego dzialu nie na wiele sie zdaje:(

" Zdziwiłbyś się, lub zdziwiłabyś się ile takich kobiet mija nas codziennie na ulicach naszych miast, stoi koło nas w tramwajach lub kolejkach do kasy w spożywczym. Niestety istnieją i są jak najbardziej realne." Odkąd zaczęłam czytać kafe przychodzi mi to do głowy. Dosłownie patrzę na ludziach w tramwaju i się zastanawiam że to pewnie jedni z nich... Porażka :o

Po prostu nie znoszę takich ludzi. Z drugiej strony mam do innych dużo szacunku, ale kiedy myślę że spora część z nich prezentuje poziom kafeteryjny to mną trzęsie :o

Gość 212sexy
Ale przecież na kafe są różni ludzie. Nie można tak generalizować :)

Masz rację, ale tak jak ktoś napisał nie na tym dziale. Poziom wypowiadających się tutaj tak rzutuje na resztę że generalnie mam takie zdanie na ten temat jak autor/ka topiku.

Gość skaftadottir
Do avero > Masz rację. Najbardziej żałosne jest jednak to, że zasadniczo wygląda tak 97,5% nowo-zakładanych tematów na 100%. Nawet jeśli zaczną się pozornie niewinnie, to finał mają zazwyczaj kiepski... (żeby nie użyć mocniejszego słowa).

Gość 212sexy
Rozumiem, w sumie masz trochę racji. Niektóre wypowiedzi są żenujące.

Gość incognitooooo
sposobem na trolle jest calkowita ignorancja:)a niestety z charakterem czlowieka juz nic sie nie da zrobic,niestety wieksza czesc wypowiadajacych sie tutaj mam wyladowuje w ten sposob wlasne frustracje...

Gość powiem cos
Wiele fajnych dlugich topikow upadlo badz sie przenioslo, bo takie osoby pisaly rozne nie fajne opinie,slowa i komentarze..A szkoda bo miedzy innymi takie topiki mialy tworzyc kafe a nie jakies smieci ...

Gość skaftadottir
Do incognitooooo > Dobrze byłoby więc te niechciane frustracje likwidować w zarodku, czyli nie wyświetlać wypowiedzi, które są puste, nic nieznaczące, prostackie lub wulgarne. I jest to oczywiście jak najbardziej wykonalne z technicznego punktu widzenia. A propos jeszcze - Modea, where are you hon?

"Swoją drogą, to ciekawe co miałaby w tej kwestii do powiedzenia? Zarówno ona, jak i inicjatorzy forum." inicjatorów forum nigdy nie widziałam i pewnie moje piękne oczy Brańskiego nie ujrzą :D nigdy nie miałam też okazji zamienić z nimi choć słowa ;) co sądzę o tym co dzieje się na kafeterii? cóż mogę sądzić? chamstwo było jest i będzie wszędzie.... co z tym fantem zrobić? zgłaszać... kasować, kasować, kasować ;)

"Dlaczego nikt jeszcze nie zlikwidował tego idiotycznego forum, albo przynajmniej nie moderuje surowiej tych wszystkich niczego niewnoszących, a bardzo często uwłaczających ludzkiej godności wypowiedzi sfrustrowanych nieudaczników życiowych?" o likwidacji się nie wypowiem, gdyż jestem pionkiem :classic_cool: co do surowszego moderowania... jestem tylko człowiekiem... matką, żoną i kochanką (hie hie) mam pracę, dom... moderowanie traktuję hobbystycznie, nikt mnie do niego nie zmusza, nikt mi za to nie płaci. kasuję to co zgłaszacie na śmietnik, w chwilach wolnych (jest ich niestety coraz mniej...) przeglądam forum w poszukiwaniu "wypowiedzi uwłaczających ludzkiej godności".... nie dam rady reagować na całe kafeteryjne zło ;) sorry :P

a teraz ide spać, bo nikt się nie kwapi do dialogu :P a więc hulaj dusza, modei nie ma :D

Gość skaftadottir
Modea, zakasz proszę rękawy z jakimś koleżką, bądź koleżanką i oczyśćcie to forum z całego tego (tu z góry przepraszam za kolokwializm) "szitu" . Aha i dzięki tak w ogóle za odzew, tylko szkoda, że tak mało możesz zrobić w tej sprawie. Wiesz, zgłaszanie zgłaszaniem, ale czy nie prościej byłoby zrobić filtr akceptujący każdą jedną wypowiedź nim jeszcze trafi do "publicznego obrotu". Trochę nie chce mi się wierzyć, że jesteś tylko ty jedna jedyna na cały serwis? Co na to twoi koledzy i zwierzchnicy? Pasuje im ten cały burdel i mają zamiar tak siedzieć i spokojnie patrzeć na powolny rozkład tego miejsca?

Gość na czerwono chociaż nie
Ja piszę tylko na czerwono. chociaż na czarno lewy e-mail itp to nie problem. Tylko ja nie pluje jadem, nie jestem uszczypliwa i zgryźliwa!!! I nie wiem co mi każe prawie codziennie wchodzić na to forum. Może nadzieja, że w końcu znajdę coś dla siebie. Na razie nie wychodzi. Ale wierzę w ludzii. Jednak czasem trafi się perłka pośród alg...