Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skaftadottir

Kafeteria to mega dno.

Polecane posty

wszelkiego rodzaju zmiany na forum i ulepszenia mogą robić tylko informatycy o2. wszelkie sugestie użytkowników forum im przekazujemy i oni i "góra" decydują o tym czy zmiany wprowadzic czy nie i czy są w ogóle możliwe. moderator może jedynie na bieżąco kasować pzdr

Nieraz miałam takie przemyślenia jak wy, patrząc na mamy siedzące na placu zabaw, plotkujące wesoło miedzy sobą - a może to wy piszecie te wszystkie "miłe" rzeczy jak np "żeby ci ten benkart zdechł". Już parę razy przeczytałam takie wpisy i zgroza mnie ogarnia jak można być tak złym, nie wiem czy to piszą osoby chore psychicznie, czy po prostu z natury złe. Wiem jedno, że nie chciałabym mieć z nimi do czynienia. Musze przyznać, że kafe, nie tylko te na tlenie, również na innych portalach otworzyły mi oczy, trzy lata temu byłam naiwną, lubiącą ludzi kobietą, teraz moje podejście nieco się zmieniło, uważam, że większość jest zła, a są dobre wyjątki, parę lat temu myślałam odwrotnie.

jestem na kafe od ponad 6 lat i robi sie coraz gorzej. nie mam zamiaru narzekac bo jest co jest, sa pomaranczowe trolle ktore zastanawiam sie czy maja cos z glowa czy to cos innego ale sa tez normalne, sympatyczne osoby z ktorymi da sie przyjemnie porozmawiac nawet jesli ma sie inne zdanie (moze nie za duzo ale sa jednak i tacy :) ) smutne jest tylko to ze niektore kobiety zamiast trzymac sie razem to najchetniej "zezarly by zywcem" inna kobiete jesli nie daj Boze ma odmienne zdanie. w zyciu codziennym sie wiekszosc maskuje a tutaj pozwalaja sobie "poplynac". dwulicowosc i zero tolerancji to przewaza na kafe ale jednak sa tu tez te perelki z ktorymi mozna porozmawiac tylko ciekawe jak dlugo jeszcze tu zostana