kasiaaw21 0 Napisano Październik 28, 2009 prosze o pomoc. spoznia mi sie okres jeden dzien. od pol miesiaca pije herbatki odchudzajace- vitax- czy moze przez to spozniac mi sie okres. kochalam sie z narzeczonym w tym miesiacu w polowie z gumka,byla cala na 100% po skonczeniu stosunku. czuje sie tak jakby okres mial przyjsc, moja temperatura spadla mi do 36,4... co o tym myslicie??? czy moglobyc tak przez herbatki??czy mozliwe bym byla w ciazy??????????prosze pomozcie!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łoł jakie fascynujące Napisano Październik 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaaw21 0 Napisano Październik 28, 2009 dodam ze robilam wczoraj test w poludnie-negatywny,zero nawet cienia drugiej kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaaw21 0 Napisano Październik 28, 2009 prosze o pomoc:(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaaw21 0 Napisano Październik 28, 2009 sory ze tyle tego nawklejalam ale nie chcialo sie dodac a gdy juz to razy 4... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiaaw21 0 Napisano Październik 28, 2009 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach