Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolll

niedoświadczony pomocy !!!

Polecane posty

witam mam takie pytanie... nie znam sie wogóle na cyklach kobiety mam nadzieje ze mi drogie panie pomozecie kochałem sie ze swoja dziewczyna i sie zastanawiam czy moze byc w ciazy...dowiedziałem sie ze ona miała miesiaczke niecałe 4 dni 8 dnia cyklu sie kochalismy bez zabespieczenia a caly jej cykl trwa niby co 27/ 28 dni.. czy moze dojsc do zapłodnienia ????

powiem tak: cuda się zdarzają:) Co prawda czasami trzeba się namęczyć aby zajśc w ciąże i nie jest to takie proste ale jak poszperasz archwum znajdziesz mnóstwo wpisów dziewczyn które zaszły i zaraz po okresie i przed.

masz racje czytalem i duzo tego... az głowa mnie rozbolala heheh podobno nastepnego dnia po tym jak sie kochalismy czyli 9 dnia miala jakis sluz nie wiem co to i bardzo bolał ja dul brzucha...to moze nie zajdzie ??

Gość może być w ciąży a czemu nie
śluz i ból świadczą o nadchodzącej owulacji, a plemniki mogą przeżyć w jej drogach rodnych nawet 4 dni i poczekać na owulację !!!!!!!!!! uprawiając seks bez zabezpieczenia zawsze należy się liczyć z możliwością ciąży, kobieta to nie zegar i owulacja zawsze może się przesunąć, nawet przy regularnych cyklach

Gość może być w ciąży a czemu nie
przy cyklach 28 dni za dni płodne uważa się czas pomiędzy 10 a 18 dniem cyklu biorąc pod uwagę możliwość przesunięcia się owulacji oraz żywotność plemników szanse na zapłodnienie są dość duże

no własnie moze i masz racje bo ja sie na tym kompletnie nie znam... wiem od niej ze miesiaczke powinna dostac dopiero 9 list a teraz bola ja bardzo piersi ze az sie nie morze polozyc na brzuchu...i czasami ja jescze brzuch pobolewa ale nie tak jak tego 9 dnia... wiecie co dziewczyny ja wam wspolczuje :):) jakies cykle owulacja bóle masakra :)

Gość gratulacje tatusiu
a ja współczuje jej takiego faceta, masakroza :(

Gość gratulacje tatusiu
dlatego: przy cyklach 28 dni za dni płodne uważa się czas pomiędzy 10 a 18 dniem cyklu biorąc pod uwagę możliwość przesunięcia się owulacji oraz żywotność plemników szanse na zapłodnienie są dość duże czytać nie umiesz czy co ???

Gość gratulacje tatusiu
śluz i ból świadczą o nadchodzącej owulacji, a plemniki mogą przeżyć w jej drogach rodnych nawet 4 dni i poczekać na owulację !!!!!!!!!! uprawiając seks bez zabezpieczenia zawsze należy się liczyć z możliwością ciąży, kobieta to nie zegar i owulacja zawsze może się przesunąć, nawet przy regularnych cyklach

nie denerwuj sie :) zrozum ze ja sam jestm zdenerwowany i zielony w tej dziedzinie :( teraz wiem ze juz nie popełnie tego błedu i bede bardziej uważał :( ale chyba te szanse nie sa takie duze jak mowisz naczytałem sie dzisiaj o tym i tam pisali ze to sa nikle szanse zajscia w ciaze w 8 dniu cyklu ale bardzo ci dziekuje za rade i sie tak nie denerwuj:P:P

Gość gratulacje tatusiu
w 8 dniu małe, ale w 10 dniu duże, a plemniki żyją 4 dni, a czasem dłużej, nie rozumiesz tego ?????????????????????????????????

rozumiem rozumiem ale my sie własnie kochalismy 8 dnia a nie 10 ... przeciesz moje plemniki to nie mutanty nie przezyły by tak długo... jedna dziewczyna mi napisała ze moga przezyc 3 dni to było by tak liczac oczywiscie ten 8 dnien cyklu do 10 dnia... ja juz sam nie wiem ale dzieki za rade :P:P:P:P:P:P:P:P

wiem jedno i znam to z autopsji chcesz być w ciąży to nie zajdziesz a ci pewnie za 9 m-cy zostaną szczęśliwymi rodzicami. I gdzie tu sprawiedliwość?

no moje plemniki na pewno tyle nie przezyja ja slyszałem ze tpo zadkosc zeby tak długo przezył plemniki... nie zostaniemy rodzicami wszscy mowia ze to malo prawdopodobne !!! ale tobie rzycze jak najlepiej i oby ci sie udało :):)

nie ważne ż czy rz :D wiadomo o co chodzi:) NIE dziękuje przez wzgląd na to aby nie zapeszyć. A ja życzę braku dzidzi przynajmniej na razie:P a i...na Boga zabezpieczajcie się!!!!:P:)

Na pewno zajrzę już dodaje do ulubionych! a tak w ogóle to 9 będę wiedziała już czy się mi udało:P To co dla mnie pozytyw dla ciebie negatyw:D

ja? Nie:) Staramy się o maluszka i raczej w moim wypadku ciąża byłaby pożądana. Pamiętam jak kiedyś gdy byliśmy młodsi z mężem tez baliśmy się takich sytuacji jak ty i twoja dziewczyna a dzisiaj karty się odwróciły. Jak znam życie z wami tez tak będzie za kilka lat:)

hehehe obys miała racje noi mam nadzieje ze wam sie uda :):) ale u mnie sa nikle szanse wiem ze jakies sa ale nikle :):) jedna dziewczyna na forum mi napisała ze to by był cud jak by zaszła w ciaze :)

jak mawiał Forrest Gump i jak pisałam wyżej: cuda sie zdarzają:P ALe nie martw się wiem, że czasami można sobie wiele wmówić np. ja miałam tysiące objawów ciążowych i byłam wiele razy w ciąży jak mi sie zdawało co oczywiście nie było prawdą. Ale cóż ludzka psychika może wiele. Niech się twoja dziewczyna nie martwi bo to czasami może opóźnić okres.

u nas to tak wyglada ze ja sie bardziej martwie do niej heeh ona jest takiego zdania co bedzie to bedzie... aaaa zapomnialem sie zapytac ona mi powiedziała ze jak sie kochalismy 8 dnia i nastepnego dnia co jej sie pojawil ten sluz to miała to sobie miezyła tem i miala 37.01 nie wiem o co chcidzi miałem ci przekazac od niej co o tym myslisz :)

Gość Moniczka3001
jeżeli miała taką temp w 9 dc to trochę dużo