Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolll

niedoświadczony pomocy !!!

Polecane posty

Wiem chodzi o to, że temp. w ciązy jest podniesiona ale... Po pierwsze musiałaby ją mierzyć kilka cyklów żeby mieć pewność czy nastąpiły jakieś zmiany. Po drugie przy owulacji temp. jest podniesiona. Więc w waszym wypadku temp. nie ma znaczenia. Ja przy owulacji mam zawsze wyższą temp. tak do 39.0 albo 37,1 a w dzień miesiączki niestety spada i wtedy wiem, ze nici z ciąży. Jeśli wszystko jest ok w dniu miesiączki temp. spadnie.

Ja mam też cykle co 28 dni i u mnie zawsze temp. wysoka na owulacje i to nie jest nic dziwnego. Mam tak od ponad roku. Bo od wtedy mierzę temp. Ojej a zresztą może być przeziębiona i dlatego ta temp.

ja sie nie znam... :(:( to dobrze ze miala taka tem czy nie ?? czyli tak kochalismy sie tego 8 dnia nastepnego dnia dostala jakis sluz i bolal ja duł brzucha i jak mierzyla sobie tem miała 37.01... wiec to dobrze czy nie ??? a i powiedziala ze ona nie miezy sobie codziennie tem ale wczoraj rano mierzyla i miała 36.9 a juz mineło 8 dni od tego zdarzenia :)

powiem ci tak nie możecie sie sugerować temp. jeśli nie mierzy jej codziennie. Temp. trzeba mierzyć codziennie rano zaraz po przebudzeniu tym samym termometrem w pochwie. Mało tego trzeba to robić przez co najmniej kilka cyklów dlatego w waszym przypadku moim zdaniem temp. to mało wiarygodny argument. Bóle podbrzusza i śluz to objaw owulacji to normalne. A twoja dziewczyna ma zawsze regularne cykle? Czasami z pewnych powodów jakiś stres, podróż itp. wszystko się może poprzestawiać

z tego co mi mówila to cytuje :) "ma jak w zegarku co 28 dni " nowlasnie moze cos w tym jest ostatnio przezywala durzy stres bo zdawała prawko i sie jescze przeprowadzilismy 80 kim od stałego zamieszkania poniewaz ona zaczeła 2 kierunek studiow

Kurcze no mało to prawdopodobne, żeby była w ciąży jak ma cykle co 28 dni a to był 8 dzień cyklu hmmm ale... Wiesz o co chodzi:) Niestety musicie cierpliwie poczekać na okres:P

hehehe wiem wiem :):) no nie mamy wyjscia musimy czekac :) ale jezeli mowisz ze to malo prawdodpodobne to chyba nie mam sie czym martwic :)

Więc stres i ta przeprowadzka może wpłynąć nawet na przyjście okresu. Wiesz pewni będziecie jak wszystko się wyjaśni wtedy. Teraz najważniejsze żeby o tym nie myśleć, szkoda się stresować na zapas!:P

Ok ja zmykam do łóżeczka. Trzymam kciuki za wynik negatywny i czekam na wieści papa:)

ok to sie umówmy :) ze 9 lit napiszemy jak nam wyszlo ok ??? bedziesz pamietać ??? ja trzymam kciuki :):) i wypoczywaj zeby było latwiej twojemu bobasowi sie zadomowic :):) dobranoc :)

Gość czarna-porzeczka
Ojej 39 stopni to już chyba jakaś grypa :-)