Mimi_26 0 Napisano Październik 29, 2009 Wiem chodzi o to, że temp. w ciązy jest podniesiona ale... Po pierwsze musiałaby ją mierzyć kilka cyklów żeby mieć pewność czy nastąpiły jakieś zmiany. Po drugie przy owulacji temp. jest podniesiona. Więc w waszym wypadku temp. nie ma znaczenia. Ja przy owulacji mam zawsze wyższą temp. tak do 39.0 albo 37,1 a w dzień miesiączki niestety spada i wtedy wiem, ze nici z ciąży. Jeśli wszystko jest ok w dniu miesiączki temp. spadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolll 0 Napisano Październik 29, 2009 to co to moze znaczyc cos nie tak ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi_26 0 Napisano Październik 29, 2009 Ja mam też cykle co 28 dni i u mnie zawsze temp. wysoka na owulacje i to nie jest nic dziwnego. Mam tak od ponad roku. Bo od wtedy mierzę temp. Ojej a zresztą może być przeziębiona i dlatego ta temp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolll 0 Napisano Październik 29, 2009 ja sie nie znam... :(:( to dobrze ze miala taka tem czy nie ?? czyli tak kochalismy sie tego 8 dnia nastepnego dnia dostala jakis sluz i bolal ja duł brzucha i jak mierzyla sobie tem miała 37.01... wiec to dobrze czy nie ??? a i powiedziala ze ona nie miezy sobie codziennie tem ale wczoraj rano mierzyla i miała 36.9 a juz mineło 8 dni od tego zdarzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolll 0 Napisano Październik 29, 2009 ty chyba nie wiesz jak ja bardzo ci dziekuje za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi_26 0 Napisano Październik 29, 2009 powiem ci tak nie możecie sie sugerować temp. jeśli nie mierzy jej codziennie. Temp. trzeba mierzyć codziennie rano zaraz po przebudzeniu tym samym termometrem w pochwie. Mało tego trzeba to robić przez co najmniej kilka cyklów dlatego w waszym przypadku moim zdaniem temp. to mało wiarygodny argument. Bóle podbrzusza i śluz to objaw owulacji to normalne. A twoja dziewczyna ma zawsze regularne cykle? Czasami z pewnych powodów jakiś stres, podróż itp. wszystko się może poprzestawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolll 0 Napisano Październik 29, 2009 z tego co mi mówila to cytuje :) "ma jak w zegarku co 28 dni " nowlasnie moze cos w tym jest ostatnio przezywala durzy stres bo zdawała prawko i sie jescze przeprowadzilismy 80 kim od stałego zamieszkania poniewaz ona zaczeła 2 kierunek studiow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi_26 0 Napisano Październik 29, 2009 Kurcze no mało to prawdopodobne, żeby była w ciąży jak ma cykle co 28 dni a to był 8 dzień cyklu hmmm ale... Wiesz o co chodzi:) Niestety musicie cierpliwie poczekać na okres:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolll 0 Napisano Październik 29, 2009 hehehe wiem wiem :):) no nie mamy wyjscia musimy czekac :) ale jezeli mowisz ze to malo prawdodpodobne to chyba nie mam sie czym martwic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi_26 0 Napisano Październik 29, 2009 Więc stres i ta przeprowadzka może wpłynąć nawet na przyjście okresu. Wiesz pewni będziecie jak wszystko się wyjaśni wtedy. Teraz najważniejsze żeby o tym nie myśleć, szkoda się stresować na zapas!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi_26 0 Napisano Październik 29, 2009 Ok ja zmykam do łóżeczka. Trzymam kciuki za wynik negatywny i czekam na wieści papa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolll 0 Napisano Październik 29, 2009 ok to sie umówmy :) ze 9 lit napiszemy jak nam wyszlo ok ??? bedziesz pamietać ??? ja trzymam kciuki :):) i wypoczywaj zeby było latwiej twojemu bobasowi sie zadomowic :):) dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cojarobietu 0 Napisano Październik 29, 2009 szanse sa ... ale mozna powiedziec ze znikome i raczej w ciazy to ona nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-porzeczka Napisano Październik 29, 2009 Ojej 39 stopni to już chyba jakaś grypa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi_26 0 Napisano Listopad 9, 2009 9.11 Niestety nie udało się:( a jak u was? czekam na odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach