Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michra

Tabletki anty

Polecane posty

Gość michra

Hej dziewczyny, może głupie pytanie.. Ale... Bo mam ogromny problem. Tzn tak mi sie wydaje , że ejst on zagadką dla mniexD Pierwszy raz w życi uzaczęłam brać tabletki anty. No i własnie wczoraj skonczył mi sie listek cały, z tego co przeczytałam w ulotce, to muszę czekać teraz 7 dni na miesączkę. Czy w tym czasie Tzn Od dzisiaj aż do tych siedmiu dni, jestem płodna? Pozdrawiam

oo luudzie...:O nie!oczywiscie ze nie masz dni plodnych!tabletki zabezpieczaja tez w ciagu 7dniowej przerwy!jestes zabezpieczona caly czas!

bo tabletki wywoluja sztuczny okres.to nie ejst taki prawdziwy okres.one zatrzymuja owulacje wiec nie jestes plodna.i ta 7 dniow przerwa to jest wywolanie sztucznego okresu.:)

Gość michra
dziekuje za odpowiedz, troche mi przykro, ze taka negatywna reakcja ;] Mysle z eto norlane pytanie xD Bo skoro sie wtedy nie wierze tabletek , to ich nie ma codzien. Tak bolałam zapytac:) Czyli nawet w ciagu tych siedmiu dni, jestem zabezpieczona.. ? ;) Bardzo dziękuję;)

to nie normalne pytanie - zaczynajac brac tabletki powinnas przeczytac dokladnie ulotke, a tak jest wszytko napisane z reszta dziwne tez jest to, ze zaczelas je brac, a nawet sie nie zainteresowalas jak dzialaja nie wspomne juz o tym, ze odpowiedz mozna znalezc na tysiacach topikow, w google, od ginekologa no i w ulotce

Gość michra
Ah dziekuje za pomoc :) Bardzo miło mi :) kto pyta nie bładzi.