niebieska sukienka 0 Napisano Październik 29, 2009 Dziewczyny zrobiłam dziś rano test. 5 dni przed terminem miesiączki i...wyszła bladziuchna kreseczka:)Mam ochotę całemu światu to wykrzyczeć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Październik 29, 2009 Gratulacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Październik 29, 2009 Gratulacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Październik 29, 2009 Gratulacjwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spa_cja 0 Napisano Październik 29, 2009 Gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieska sukienka 0 Napisano Październik 29, 2009 Dzięki:) Jak tu się tylko nie stresować. Mam bardzo stresującą pracę i trochę się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach