Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudynkaaa44

co zrobić pomocy!!

Polecane posty

pomocy nie wiem, co zrobić. Mam faceta jesteśmy 9 miesięcy razem - od zimy oszukał mnie kilka razy. Były jakieś dziewczyny, niewyjaśnione sytuacje, gdzie laska biegnie za nami i mówi, że on z nią pisał, odprowadził po imprezie do autobusu itd. Później karty, gdzie laska rozbiera się do stanika. Okłamywanie, obiecywanie, że nigdy więcej. Imprezy z kolegami i poderwanymi na imprezie laskami, bo koledzy to wolni. Manipulacja mną - mówienie jesteś niedobrym człowiekiem, jesteś głupia - później tłumaczenie byłem zły, kocham Cię na zawsze z Tobą. Ufaj mi. Sprawdzanie mnie wchodzenie na poczte, grzebanie w telefonie, na kompie. Oskarżanie o zdrady, ze wolę koleżankę (raz na dwa tygodnie moze ja widze). Twierdzenie, że będę sama do konca zycia - bo nie umiem żyć, ufam głupio ludziom i nic nie wiem o prawdziwym życiu. Twierdzenie, że zdarda to nic takiego, że czasami warto skłamać, bo po co martwić głupotami typu - poznałem kogoś pobawiłem się trochę, ale to nic takiego inne laski traktuję przedmiotowo, jak rzecz. Kto, by wybaczył i wróciłł?? Facet przystojny, inteligetny, z fajną pracą, pasją...ale takich charakterem, brakiem wartości...

Gość a zachowujesz się
i wypowiadasz jakbys miała 14:o

Gość najmadrzedrzejsiejsza
a co tu sie zastanawiac! pies go noga tracal, chcesz czekac az wpadniesz i on cie na lodzie zostawi?? a ze psychopata i dreczyciel to ci kazdy powie

faceci się nie zmieniają - jak wczesniej taki byl to taki bedzie zawsze wspolczuje ci takiego faceta ja bym go kopnela w dupe

Jesteś młodziutką osobą, jeszcze znajdziesz sobie nie jednego kandydata na stałego partnera A z tym typem, którego opisałaś, nie ułożysz sobie życia Co z tego, że ma zainteresowania, dobrą pracę, skoro traktuje Cię, delikatnie mówiąc, niepoważnie? Jaki to ma sens? Chcesz być zdradzana i poniewierana na każdym kroku? Chyba nie tak sobie wyobrażasz życie. I chyba nie chciałabyś, aby ojcem Twoich dzieci był tak płytkim człowiekiem. Wiem, że zakochana jesteś, ale pomyśl sobie, że to niecały rok, od kąd się spotykacie. Dopiero rok. Nie macie nic wspólnego, zbyt dużo wspomnień Cię z nim nie łączy, dlatego im wcześniej zakończysz ten chory związek, tym lepiej będzie dla Ciebie. powodzenia