Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak wodyyyyyyyyyjj

Nie ma u mnie wody.Masakra.

Polecane posty

Gość brak wodyyyyyyyyyjj

od wczoraj nie ma wody od 18 .Nie wykapalam sie, a ide na 12 do pracy.Jak ja pojde brudna i nie umyta.

Gość a nie wpadlaś moze na to zeby
isc do sklepu i kupic , np.mineralną ... :O

Gość idz i kup w butelce
:O ale problem

Gość pomyslowy dobromir
u mnie ostatnio nie bylo wody 3 dni dzieki peknietej rurze. ale zawsze trzymam zapas kranowy w 3 pieciolitrowych butlach, chociaz umyc sie calemu nie ma jak to jednach wlosy umyc sie da i gebe... jednak co ja mialam za nerwice po tych 3 dniach....

Gość pomyslowy dobromir
u mnie ostatnio nie bylo wody 3 dni dzieki peknietej rurze. ale zawsze trzymam zapas kranowy w 3 pieciolitrowych butlach, chociaz umyc sie calemu nie ma jak to jednach wlosy umyc sie da i gebe... jednak co ja mialam za nerwice po tych 3 dniach....

Gość brak wodyyyyyyyyyjj
Kupilam wode i co .Byc bez bierzacej wody to porazka.Glowy nie umyje.Czuje sie brudna.

Gość wspolczuje Ci
ten kto radzi kupic mineralna - w mineralnej ma sie myc? :P Wody coraz mniej. Niedlugo bedzie produktem deficytowym i bardziej drogocennym niz ropa. Doceniamy te dobrobyt dopiero w takich chwiilach jak go zabraknie ;)

w kazdym kiosku można kupić chusteczki odświerzające, przynajniej tyle możesz zrobić, jeśli juz wody nie chcesz dźwigać

Gość brak wodyyyyyyyyyjj
Bylam w sklepie ale u mnie na osiedlu cala wode wykupili.Zostala tylko 1 butelka.Czekala na mnie. Mam takie chusteczki.Dzieki za rade.