cojarobietu 0 Napisano Październik 29, 2009 witam dorogie panie w jakim dniu cyklu starałyscie sie o dziecko ? ile terwał ten cykl ? i czy to była pozniej dziewczynka czy chłopiec ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxX3000 0 Napisano Październik 31, 2009 ja sie staralam w połowie cyklu a mialam 30 dniowe i za pierwszym razem sie udalo a co do płci to jeszcze nie wiem (4 miesiąc) ale czuje ze to chłopak :) ale nie warto sie sugerowac tym kiedy sie "zrobilo" dziecko bo i tak moze byc byc albo dziewczynka albo chlopak:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Październik 31, 2009 W cyklu, w którym sie udało staraliśmy się od 5 dnia cyklu (mój okres trwał tylko półtora dnia) i w sumie staranka były co dwa, trzy dni, nie zmuszalismy się , jakoś tak wyszło. W sumie staraliśmy się półtora roku. Teraz jestem w 30 tygodniu ciąży i na 90% chłopak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz Napisano Październik 31, 2009 w polowie cyklu i chlopiec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach