Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka kafffe

do blokersa-ławkersa

Polecane posty

Gość mówmy mało lecz konkretnie
przystankersem tez jestes? :P pokaz jak wygladasz :)

Gość Madusia wracaj
na erotyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blokersss
to żul co pod monopolowym stoi i z kolesiami w kapturach winska wali a pozniej obszywaja murki stad nazwa ich grupy OBSZCZYMURKI

Gość mówmy mało lecz konkretnie
daj adres:D

Gość róg kruczej
i pi zdy suczej 15

anouk>>>>>> wiesz nie mam pojecia, Dany wszystkich jedzie na topiku, nie wiem dlaczego, ehh laptop mi sie zepsul , a naprawa nie wiem ile bedzie kosztowala, znajomi probuja naprawic teraz :(

tak sie zastanawiam czy dobijemy do stowki (100post ) w tym topiku, wczoraj tak dobijalismy "poka fote" topik

dzisiaj popoludniu szykowalam sie na uczelnie mialam laptopa na lozku sluychalam muzy, mysle ze sie przegrzal bo lezal na kocu (lozko bylo przykryte kocem) na biurku akurat sie malowalm wiec laptopa polozylam na lozko .... no i sie sam wylaczyl, teraz jak wrocilam i go wlaczylam ponownie to obraz wyglada tak jakby go dziecko rysowalo kredkami nie ma grafiki wogole

Danny Decoy, w y p i e r d a l a j pajacu krzyczeć na inne dzieci na huśtawce. 🖐️ Słodki Piotrusiu, Amica Wronki nie połaczyła się z Lechem Poznań? ;) Dla mnie Wronki kojarzą się z Zakładem Karnym :D anouk86, dobry wieczór też jest ;) Narazie mam czas na zjedzenie :) Quicksand, "jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś tam nie było"... nie martw się na zapas, szkoda zdrowia.