Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karamka

Ciekawe i oryginalne prezenty- macie pomysły?

Polecane posty

Gość karamka

Może to trochę wcześnie, bo do świąt zostały jeszcze prawie 2 miesiące, ale ja już powoli zaczynam przeglądać oferty, bo w tym roku mam sporo osób do obdarowania i muszę wcześniej przewidzieć koszty :) Macie pomysły na jakieś nietuzinkowe prezenty?

Ja też powoli zaczynam robić prezenty. Jak na razie wybrałam fotokalendarz dla mojego mężczyzny. Nad resztą się jeszcze zastanawiam. Ale myślę, że motywem przewodnim będą właśnie gadżety ze zdjęciami, bo wydaje mi się, że fajnie jest dostać np. kubek ze swoją śmieszną minką:).

Ja swojemu kupię chyba nowe korki, bo wiem dokładnie jakie chce. A jak nie, to będę musiała przemyśleć sprawę. Może jakąś grę na konsolę albo coś z toys4boys.

Gość Weronika- weronka
już dziś rozglądałam się za prezentami, nie chcę tego co zwykle perfumy i drobiazgi, nie wiem czego szukam a jednak szukam ... dobrze że jest jeszcze tyle czasu... :)

ja też mam sporo w tym roku osób do obdarowania, dlatego postawiłam na prezenty pod hasłem chwila relaksu. Zajrzałam do http://www.mydlarnia.info.pl i zdecydowałam się na olejki, mydełka, żele pod prysznic. Coś co się na pewno wykorzysta a przy okazji da chwilę odprężenia i poprawi samopoczucie. A chyba o to chodzi, nie ?

Gadżety związane z fotografią to fajna rzecz, w pełni się zgadzam :D Zwłaszcza przypadły mi do gustu fotoksiążki z superfoto, dobry pomysł na prezent gwiazdkowy czy też rocznicę. Jakkolwiek pochwalam prezenty praktyczne, to takie sentymentalne gadżety zawsze mnie rozczulają :)

Gość a u mnie sa takie prezenty
dla chlopaka-portfel,kuferek aluminiowy na cd,pasek skorzany do spodni mama- 2xkosmetyki + te kuleczki takie do roslin co rosliny w tym moga stac zamiast ziemi tata- stawka wieksza niz zycie caly pakiet brat-portfel+cos jeszcze sie wymysli

mówisz o tych kuleczkach, które stosuje się zamiast wody? gdzie kupiłaś takie cudo? widziałam to gdzieś na allegro, ale nigdzie w sklepie się z tym nie spotkałam, a chciałabym najpierw ujrzeć w naturze :)

Gość a u mnie sa takie prezenty
kupilam je na allegro a predzej widzialam w roznych sklepach jak reklamowali..ostatnio widzialam u znajomej...fajne to taka mieciutka kuleczka

Gość Chopok
ja się zapisałem do Klubu Dla Ciebie www.KDC.pl

Bardzo fajne pomysły na prezenty można znaleźć na myin.pl. Zwłaszcza dla kobiet ;) Zamierzam się tam zaopatrzyć w prezenty dla damskiej części rodziny, gorzej z facetami... Chociaż też już mam parę pomysłów ;)