Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiecie co bierzecie

GROŹNE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE!

Polecane posty

Gość nie wiecie co bierzecie

http://wiadomosci.onet.pl/1582127,2678,1,zabojcza_antykoncepcja,kioskart.html Kiedy zaczną produkować tabletki antykoncepcyjne dla mężczyzn? NIGDY ?! Bo faceci to mądrale i sami się truć nie będą!! Po co? Niech kobieta cierpi!

Gość Cholera nie widać co napisałam
Jeszcze raz: http://wiadomosci.onet.pl/1582127,2678,1,zabojcza_antykoncepcja,kioskart.html Dlaczego nie stworzą tabletek hormonalnych dla mężczyzn? Bo po co mają się truć, skoro kobiety mogą!

Jeszcze raz: http://wiadomosci.onet.pl/1582127,2678,1,zabojcza_antykoncepcja,kioskart.html Dlaczego nie stworzą tabletek hormonalnych dla mężczyzn? Bo po co mają się truć, skoro kobiety mogą! To dlatego NIGDY nie będzie tabletek antykoncepcyjnych dla facetów!

Gość ef4fgtf
Ja tam wolę sie truc niz miec niechciane dzieci

To dlatego NIGDY nie będzie tabletek antykoncepcyjnych dla facetów!

ef4fgtf - Twoja sprawa, a dlaczego Twój facet nie może używać prezerwatyw?

Bo ja szczerze mówiąc wolę żyć jak najdłużej.

Gość dlaczego facet nie moze uzywac
prezerwatyw? :O jak chcesz to zostaw sprawe niechcianych dzieci n ajego glowie, ja nie mam zamiaru, nie chce absolutnie ciazy i dlatego ufam tylko sobie "umiesz liczyc to licz na siebie"

Gość dffffffffffffff
Czytalam to 10 min temu nie przestane brac tabletek!!!!!!!!! nawet nie orbie przerw i nie mam wcale okresu :) wole sie truc tabletkami niz pozniej bawic bachory

Gość Głupie jesteście baby
To że używasz prezerwatywy, nie znaczy że anty jest tylko na głowie faceta, ty też możesz kupić gumki i dbać o ich zakładanie. No ale jeśli zakrzepica wielkości pięści nie jest ci straszna... Faktycznie, lepiej nie miej dzieci, bo jeszcze odziedziczą po tobie głupotę :o

Gość Głupie jesteście baby
To że używasz prezerwatywy, nie znaczy że anty jest tylko na głowie faceta, ty też możesz kupić gumki i dbać o ich zakładanie. No ale jeśli zakrzepica wielkości pięści nie jest ci straszna... Faktycznie, lepiej nie miej dzieci, bo jeszcze odziedziczą po tobie głupotę :o

Gość dfgdfgggggdth
glupie to sa te ktore sie kochaja bez zapespieczenia a potem placza a dziecko chodzi glodne nie ubrane i bez taty

Gość dffffffffff
Glup... to sa te ktore robia to bez zabespieczenia a potem placza nie maja za co dziecka utrzymac a tatus sie ulotnil albo zdradza Nie chce miec dzieci nigdyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość ddfffffffff
Glup... to sa te ktore robia to bez zabespieczenia a potem placza nie maja za co dziecka utrzymac a tatus sie ulotnil albo zdradza Nie chce miec dzieci nigdyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość do ddfffffffff
To może sobie podwiąż jajniki?

Gość A może sobie podwiąż jajniki

Gość adupatam
ty ZAKONNA CIOTO - a wiesz żE TO W POLSCE PRZESTęPSTWO? mózg sobie podwiąż.. jeżeli go masz. A swoją zapleśniałą piczkę możesz kłódką zamknąć.