Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwigilowana żona

Tak wygląda moje małżeństwo....

Polecane posty

Gość inwigilowana żona

Witam wsztkich, jestem mężatką z kilkuletnim stażem, mamy 2 dzieci, dom. Ja nie pracuje ( bo mąż tak chciał ), nie układa nam sie od jakiegoś czasu, jestem ciągle poniżana, psychicznie nękana, przy innych on udaje wzorowego męża a w 4 scianach to potwór. Podejrzewam, ze mam w domu kamery i podsłuch, mam sprawdzany telefon, wylicza mi kase i musze sie spowiadac z kazdej kupionej rzeczy w postaci paragonu... Dziecmi sie nie interesuje, a nawet buntuje przeciw mnie, podejrzewam, tez ze ma kogos, bo córka mowiła o jakiejś "Cioci" nie wiem co mam robić... bo jestem jak w więzieniu, z małym dzieckiem (kilka m-cy) siedze w domu, jestem uzalezniona od niego...

Gość inwigilowana żona
skasowało mi to co napisałam :(

Gość inwigilowana żona
zgłaszam temat do usunięcia

Sluchaj, wez sie w garsc!!! kazdy jest kowalem wlasnego losu....masz dokladnie to, na co sama pozwalasz...przemysl to dobrze. To Ty pozwalasz na inwigilowanie siebie, to Ty sie tlumaczysz, na co wydalas pieniadze i td. Jestez ZONA, czyli partnerem, wiec nie pozwol sie traktowac jak niewolnika. A zmiany zacznij OD SIEBIE. Trzymaj sie, a bedzie ok

Sluchaj, wez sie w garsc!!! kazdy jest kowalem wlasnego losu....masz dokladnie to, na co sama pozwalasz...przemysl to dobrze. To Ty pozwalasz na inwigilowanie siebie, to Ty sie tlumaczysz, na co wydalas pieniadze i td. Jestez ZONA, czyli partnerem, wiec nie pozwol sie traktowac jak niewolnika. A zmiany zacznij OD SIEBIE. Trzymaj sie, a bedzie ok