Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Divascan

Bóle głowy!!

Polecane posty

Gość Divascan

Dość często bolą mnie głowy. Neurolog przepisał mi Divascan. Piszę na nich ze są całkowicie bezpieczne. Jednak czy mogę je brać z tabletkami antykoncepcyjnymi/? Biorę Cilest... Nie osłabi ich działania? Proszę o radę !

Gość upupupupupu
... pomóżcie

Przeczytaj lotki jednego i drugiego to się dowiesz. Zreszta neurolog powinien Cie poinformowac czy osłabią działanie czy nie w momencie gdy ci je przepisywał.

Gość dziwne.... .
to jak ty uprawiasz seks podczas bólu głowy? Przecież orgazm z bólem głowy się gryzie, albo jest niemożliwy do osiągnięcia!!!! Babo, Ty się najpierw wylecz, a później stosuj antykoncepcję. A wyleczyć się możesz nie trującą chemią lecz zdrowym trybem życia!!! Poszukaj w internecie coś nt. zdrowego stylu życia, wpisując w Google "vademecum zdrowia - jak żyć..." Równolegle oczyść organizm z trujących toksyn Terapią Gersona, masz tu na wszelki wypadek link do filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość marus
to ile masz tych głów że często "bola Cie głowy"??????????????

Gość Divascan
Marus nie bądź taki cwany- każdy się może pomylić! I głowa nie boli mnie od tabsów. Tabletki stosuję od czerwca a głowa boli mnie już od dawna. Poza tym jeśli teraz odstawię tabletki to namiesza mi się w organiźmie! I nie napisałam ze głowa mnie boli non stop i codziennie... Tak lekarz powiedział ze tabletki Divascan są bezpieczne ale chciałam się upewnić. lecz widzę ze od was sie tego nie dowiem!